Opleiding KorfbalTrainer 2 (KT2)
Als trainer natuurlijk wil je natuurlijk dat iedereen met plezier naar de training komt. Dat er op z’n tijd gewonnen wordt, ook leuk. Maar hoe zorg je dat het leuk is en blijft? Hoe iedereen gemotiveerd blijft en beter wordt? En hoever kan je daarin eigenlijk gaan? Soms raak je je sporters misschien aan om ze te helpen. Goed bedoeld, maar wat vindt de sporter in kwestie daar eigenlijk van? Of de ouders langs de kant.

Om deze vragen te beantwoorden en nog vele andere inzichten te verkrijgen bieden wij van Sparta jullie deze trainerscursus aan. Uit het verleden is gebleken dat dit zeer succesvol is en veel inzichten met zich meebrengt! Dus vind jij het leuk om trainen te geven? En word jij er graag beter in? Meld je dan aan bij Dennis van Sluijs (dennis.spartakorfbal@gmail.com) en dan zorgt Sparta dat jij volgend jaar gratis kan meedoen aan deze cursus!

Meer info: https://www.knkv.nl/opleidingen/technisch-kader-opleidingen/kt-2

Opleiding KNKV-scheidsrechter
Lijkt het je een uitdaging om wedstrijden te fluiten in het wedstrijdkorfbal? Heb je een droom om ooit eens in Ziggo Dome de finale te fluiten? Is het antwoord op een van de vragen ‘ja’, dan is KNKV Scheidsrechter echt iets voor jou!

Afgelopen jaar hebben Frank en Dennis het diploma tot KNKV-scheidsrechter behaald en fluiten nu wedstrijden op hoog niveau bij andere verenigingen! Lijkt het jou ook leuk? Neem dan snel contact met Dennis op (dennis.spartakorfbal@gmail.com), hij zorgt voor een soepele aanmelding en een leerzaam traject!

Lijkt dit je iets te hoog gegrepen, maar wel super leuk? Er is ook een opleiding tot verenigingsscheidsrechter, dan mag je eerst op hoger niveau binnen onze vereniging fluiten!

Meer info: https://www.knkv.nl/opleidingen/arbitrale-opleidingen/knkv-scheidsrechter


Overige opleidingen
Naast de bovenstaande opleidingen zijn er nog veel meer opleidingen die door de KNKV worden aangeboden. Wij willen als korfbalvereniging onze leden de mogelijkheid geven om zichzelf te ontwikkelingen op het gebied dat hij of zij dat graag wilt. Kijk dus gerust op de website van de KNKV om de andere opleidingen te bekijken.

TIP: voor ouders met korfbalachtergrond kan de opleiding tot trainersbegeleider leuk zijn!

Meer info trainersopleidingen + trainersbegeleiding:
https://www.knkv.nl/opleidingen/technisch-kader-opleidingen-0
Meer info arbitrale opleidingen: https://www.knkv.nl/opleidingen/arbitrale-opleidingen-1

Voor vragen en/of aanmeldingen voor opleidingen contact met Dennis (dennis.spartakorfbal@gmail.com).

TC Sparta Korfbal