Het is weer zover! De inschrijvingen voor het Sparta Kamp 2024 zijn officieel geopend. Schrijf 28, 29 en 30 juni in je agenda, want dit wordt het leukste weekend van het jaar! Zit jij in de leeftijdscategorie A t/m D? Dan nodigen we jou van harte uit om je hier aan te melden en samen met ons een onvergetelijk avontuur te beleven.

Kosten en Betaling
De kosten bedragen dit jaar €60,- per persoon. De betaling gaat via een automatische incasso. Op het aanmeldformulier geef je toestemming om het bedrag af te schrijven. Let op: tot acht weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Bij annulering na deze termijn ontvang je de helft van het bedrag terug. Annuleer je twee weken of later voor aanvang, dan is restitutie helaas niet mogelijk (uitzonderingen daargelaten).

Financiële Hulp
Bij Sparta/Djops vinden we dat iedereen de kans moet krijgen om mee te gaan op ons kamp. Als het financieel wat lastiger is, laat het ons dan weten via spartakorfbalkamp@gmail.com.

Aanmelden
Aarzel niet en meld je nu aan voor Sparta Kamp 2024. Wacht niet te lang, want de plekken zijn beperkt en vol = vol!

We kunnen niet wachten om samen met jou een weekend vol sport, plezier en gezelligheid te beleven. Tot op het Sparta Kamp 2024!

Met enthousiaste groet,
Het Sparta kamp team

Aanmelden kan hier.