Na de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering stopt Hanneke van den Brom (secretaris) met haar functie in het bestuur. Na ruim 3 jaar in deze rol actief te zijn geweest, heeft zij besloten meer tijd op privévlak vrij te maken naast haar drukke baan als HR-adviseur.

“In de afgelopen 3 jaar hebben we onwijs grote stappen gemaakt als bestuur en zijn veel processen gedigitaliseerd en verder uitgerold. Hiermee hebben we steeds meer tijd voor de écht leuke dingen die je als bestuur mag én kan oppakken”, aldus Hanneke van den Brom.

Wij zoeken jou!
Vanaf heden zijn wij daarom op zoek naar vervanging voor deze organisatorische en veelzijdige functie.

Je bent het administratieve ‘geweten’ van het bestuur! Maandelijks ben je aanwezig bij de (gezellige) bestuursvergaderingen, denk je in grote lijnen mee over de toekomstplannen van Sparta en beheer je onze mailbox.

Tevens zorg je maandelijks voor de agenda en vastlegging van de bestuursvergadering. In de periode rond de Algemene Ledenvergadering draag je bij aan de juiste voorbereiding en zorg je voor de praktische zaken. Dit alles in samenwerking met de voorzitter, penningmeester en overige bestuursleden. Qua tijdsbesteding moet je denken aan ongeveer 4 uur per maand.

“In coronatijd hebben we via MS teams hard gewerkt aan onze toekomstplannen en visie vanuit de club. We brengen dit graag verder met input van onze leden. Dit staat bijv. op de agenda voor de eerstvolgende ALV”.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je hier graag verder over van gedachte wisselen? Neem dan contact op met Hanneke van den Brom – secretaris@spartakorfbal.nl (zij kan jou tenslotte alles vertellen over deze functie) of Dennis van Sluijs – dvsluijs@spartakorfbal.nl.