Bestuur

Henk Buitink

Henk Buitink

Voorzitter

Ik ben Henk Buitink en sinds november 2012 zet ik mij in het bestuur in voor de vereniging op het gebied van gebouwen, materialen en aanhuur van accommodaties. Sinds de ledenvergadering van 2018 mag ik Voorzitter zijn van onze vereniging. Met de overige bestuursleden geven wij richting aan onze visie dat “prestaties door spelplezier komt, natuurlijk voorzien van de juiste begeleiding”. Wij als bestuur hebben vanuit de leden een prachtige uitdaging gekregen om de weg voor te bereiden naar ons doel, namelijk: “onze visie uitvoeren” met als uiteindelijk doel  „Sparta Korfbal in de hoofdklasse”. 

Hanneke van den Bron

Hanneke van den Bron

Secretaris

Mijn naam is Hanneke van den Brom en sinds 2009 lid van KV Sparta. Na een tijdje weg te zijn geweest uit Nijkerk, ben ik sinds 2016 weer actief binnen de club, als speler & coach. Naast zelf een balletje gooien, wil ik ook graag op een andere manier een steentje bijdragen aan de club. Eind 2018 zijn wij als bestuur van start gegaan met de realisatie van de vijf pijlers, waarin wij onszelf meer zichtbaar binnen de club willen maken, door middel van de lancering van de nieuwe website. Maar kijken we daarnaast ook naar de jeugdopleiding en naar de sfeer op het veld.

Wij kunnen dit uiteraard niet alleen – en kijken daarom uit naar jouw reactie om ook een steentje bij te dragen. Heb je ideeën, of wil je eens van gedachten wisselen, loop gerust naar me toe op het korfbalveld!

Bram van Slooten

Bram van Slooten

Penningmeester en vrijwilligerscoördinator

Ik ben Bram van Slooten, praktisch geboren en getogen langs de korfballijnen en na het behalen van mijn zwemdiploma zelf lid van onze prachtige vereniging. Sinds oktober 2018 mag ik mij binnen het bestuur bezighouden met het penningmeesterschap en de vrijwilligerscoördinatie binnen Sparta. Ik heb zelf altijd met veel plezier uitgemaakt van onze vereniging en gezelligheid en spelplezier staan bij mij dan ook hoog in het vaandel. Vanuit het bestuur wil ik dit dan ook uitstralen naar onze vereniging! En hoop dit samen met U te realiseren!

Ruud Lohuis

Ruud Lohuis

PR + Sponsoring

Ik ben Ruud Lohuis en sinds oktober 2012 houd ik mij bezig met PR (Public Relation, website) + sponsoring en kleding binnen het bestuur en de club. Als vereniging zijn we continu bezig om het onze leden naar de zin te maken, waarbij spelplezier bovenaan staat. Binnen een vereniging als KV Sparta is altijd wel iets te doen en op te pakken en als vrijwilliger krijg je vaak direct een reactie. De afgelopen jaren hebben we vooral gewerkt om de club gezond te krijgen en nu richten we ons met name op plezier en gezelligheid, waar het sportieve uiteraard een belangrijk onderdeel van is. KV Sparta is een leuke, enthousiaste vereniging met heel veel mogelijkheden en daar zet ik me graag voor in. Bel, mail me gerust met ideeën, suggesties, ik sta er open voor!

Dennis van Sluijs

Dennis van Sluijs

Technische zaken

Ik ben Dennis van Sluijs en als vrijwilliger ben ik sinds 2014 steeds actiever geworden binnen onze bruisende vereniging. Het begon met spandoeken maken voor onze supportersvereniging ‘Vak-S’, inmiddels geef ik vanuit het bestuur sturing aan het technische beleid van Sparta. Het is mooi en waardevol om te zien hoe mensen zich inzetten voor onze vereniging en dat doelen worden bereikt en gevierd! Niet alleen senioren en ouders zijn daarbij betrokken, maar ook de jonge jeugd, het is prachtig om onderdeel te zijn van het bestuur van een vereniging als Sparta.

Heb je een vraag aan het bestuur? Stuur hem naar bestuur@spartakorfbal.nl of neem contact op met één van de bestuursleden.

Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures in het bestuur

Technische Commissie

De technische commissie regelt alle technische zaken rondom het korfbal. De teamindeling, competitiezaken en alle andere korfbal-technische zaken pakt de technische commissie op. Om dit zo goed mogelijk te doen zijn er een heleboel vrijwilligers. Heb jij een vraag over de competitie? Over je team? Over een wedstrijd? Of een andere korfbal vraag? Neem dan contact met ons op! Weet je niet goed bij wie je moet zijn? Stuur dan een berichtje naar tc@spartakorfbal.nl of jtc@spartakorfbal.nl, dan zetten zij je vraag door naar de juiste persoon!

Sponsorcommissie

Voor Sparta korfbal zijn sponsoren erg belangrijk. In veel gevallen vindt sponsoring plaats op basis van gunnen. Ouders, ooms, tantes, opa’s en oma’s willen graag iets bijdragen aan de club waar zoon, dochter of kleinkind speelt.

De sponsorcommissie is continu op zoek naar nieuwe sponsoren en doet dit in nauwe relatie met spelers, ouders, trainers en overige betrokkenen bij Sparta korfbal. Iedere tip is welkom en deze wordt professioneel opgevolgd met als doel sponsoring voor Sparta korfbal te realiseren en de naam van de sponsor te promoten bij alle spelers en bezoekers.

De sponsorcommissie onderhoud ook de contacten met de bestaande sponsoren en draagt zorg om de gemaakte afspraken met de sponsoren in te vullen en op te volgen.

Bij interesse in sponsoring kan contact opgenomen worden via email adres: sponsorcommissie@spartakorfbal.nl

Binnen Sparta korfbal zijn verschillende mogelijkheden tot sponsoring mogelijk en vanuit de sponsorcommissie vertellen we u er graag meer over.

 

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat van Sparta Korfbal organiseert en communiceert de administratie van de wedstrijden voor pupillen, junioren en senioren. De belangrijkste taken hierbij zijn:

 • Het onderhouden van contacten met de bond inzake het wedstrijdprogramma en wedstrijdwijzigingen.
 • Het onderhouden van contacten met andere verenigingen over (verzoeken tot) wedstrijdwijzigingen.

Neem voor nadere informatie of verzoeken tot wijziging van wedstrijden contact op met het wedstrijdsecretariaat van Sparta korfbal. Te bereiken op Lysanne4@hotmail.com

Kledingcommissie

Wat doet deze commissie:

· Verzamelen van alle kledingmaten van zowel de jeugd als senioren
· Het passen en selecteren van de juiste kleding per individu
· Bestellen en organiseren van kleding voor Sparta Korfbal
· Verzorgen van shirt, broek/rokje en kousen voor spelers van Sparta Korfbal
· Inname van kleding

Wij zijn jouw aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met kleding. Hierbij gaat het om jou eigen tenue, maar ook website, webshop en speciale acties, waaronder b.v. een schoenenverkoop moment.

Je kunt ons bereiken op kledingcommissie@spartakorfbal.nl
Wij ontvangen graag alle vragen, opmerkingen, kleding verlies, kleding beschadiging via dit email adres.

Kantinecommissie

De kantine zorgt voor gezelligheid en fungeert als inkomstenbron van de vereniging. De kantine is de spil rond trainingen, wedstrijden, vergaderingen en feestelijke activiteiten.

De kantinecommissie zorgt ervoor dat alles in de kantine goed verloopt. De hoofdtaak is beheer en exploitatie van onze kantine.

Kantine- exploitatie brengt veel werk en verplichtingen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het inroosteren van vrijwilligers voor bardiensten en de vele eisen die door wet- en regelgeving aan het beheer en gebruik van de kantine worden gesteld. Ook maatschappelijke thema’s zoals alcoholgebruik onder jongeren binnen de vereniging vragen de aandacht.

Wat doet de Kantine Commissie?

 • Het regelen van barpersoneel.
 • Inkoop regelen.
 • Schoonmaak kantine regelen.
 • Beheer van de kas.
 • Beheer inkoop en verkoop.
 • Beheer agenda kantine.
 • Bepalen assortiment

Voor vragen of informatie kan je altijd contact opnemen met de kantinecommissie via email adres: KCspartanijkerk@gmail.com

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie heeft als hoofdtaak het organiseren van activiteiten en evenementen voor de jeugd. Korfbal technische zaken zijn ondergebracht in de JTC (Jeugd Technische Commissie).

De jeugdcommissie organiseert de volgende activiteiten:

 • Bingo middag
 • Jeugdkamp
 • Vossenjacht
 • Meidenavond

Wanneer er kans is dat jouw jeugdteam kampioen kan worden, kun je dit doorgeven aan de Jeugd Commissie en wordt er een klein feestje georganiseerd.

Je kunt de Jeugd Commissie bereiken op: jc@spartakorfbal.nl

Activiteitencommissie

De activiteiten commissie is een groep van enthousiaste mensen die verschillende activiteiten organiseren gedurende het seizoen.

Activiteiten die de activiteiten commissie o.a. organiseert:

 • Feestavonden
 • Hemelvaart toernooi
 • Schutterstoernooi
 • Pubquiz

Heb je ideeën of wil je de activiteiten commissie helpen meedenken, dan kun je ze bereiken op ac@spartakorfbal.nl

Materialencommissie

Binnen Sparta korfbal worden continu materialen gebruikt zoals ballen, palen en korven. Naast deze materialen hebben we ook kleedkamers, een kantine, velden, terras en een parkeerplaats. Deze materialen en accommodaties vragen om onderhoud en af en toe vernieuwing. Dit alles neemt de materialen commissie voor hun rekening.

Heb je vragen of wil je de mensen van de materialen commissie benaderen, stuur dan een mail naar materialen@spartakorfbal.nl

Schoonmaakcommissie

Iedereen wil zich omkleden en lekker douchen in een schone kleedkamer en schone ruimtes. Bergen zand worden er vanaf het veld onbedoeld in de gangen, kantine en kleedkamers getransporteerd. Dit veroorzaakt vieze vloeren en wordt door de schoonmaakcommissie o.a. schoongemaakt en gereinigd. Veel spelers, bezoekers en families maken gebruik van schone toiletten bij Sparta korfbal.

Wil je ook schone ruimtes en glimmende vloeren, neem dan contact op met de schoonmaak commissie via email adres: schoonmaakcommissie@spartakorfbal.nl

 

Communicatiecommissie

De communicatiecommissie houdt zich bezig met de sociale media en de website van Sparta Korfbal. Een foutje gezien op de website of op onze sociale media? Of wil je graag een bericht plaatsen? Laat het weten door een mail te sturen naar communicatie@spartakorfbal.nl