Henk Buitink

Voorzitter

Ik ben Henk Buitink en sinds november 2012 zet ik mij in het bestuur in voor de vereniging op het gebied van gebouwen, materialen en aanhuur van accommodaties. Sinds de ledenvergadering van 2018 mag ik Voorzitter zijn van onze vereniging. Met de overige bestuursleden geven wij richting aan onze visie dat “prestaties door spelplezier komt, natuurlijk voorzien van de juiste begeleiding”. Wij als bestuur hebben vanuit de leden een prachtige uitdaging gekregen om de weg voor te bereiden naar ons doel, namelijk: “onze visie uitvoeren” met als uiteindelijk doel  „Sparta Korfbal in de hoofdklasse”.

Hanneke van den Bron

Secretaris

Mijn naam is Hanneke van den Brom en sinds 2009 lid van KV Sparta. Na een tijdje weg te zijn geweest uit Nijkerk, ben ik sinds 2016 weer actief binnen de club, als speler & coach. Naast zelf een balletje gooien, wil ik ook graag op een andere manier een steentje bijdragen aan de club. Eind 2018 zijn wij als bestuur van start gegaan met de realisatie van de vijf pijlers, waarin wij onszelf meer zichtbaar binnen de club willen maken, door middel van de lancering van de nieuwe website. Maar kijken we daarnaast ook naar de jeugdopleiding en naar de sfeer op het veld.

Wij kunnen dit uiteraard niet alleen – en kijken daarom uit naar jouw reactie om ook een steentje bij te dragen. Heb je ideeën, of wil je eens van gedachten wisselen, loop gerust naar me toe op het korfbalveld!

Bram van Slooten

Penningmeester en vrijwilligerscoördinator

Ik ben Bram van Slooten, praktisch geboren en getogen langs de korfballijnen en na het behalen van mijn zwemdiploma zelf lid van onze prachtige vereniging. Sinds oktober 2018 mag ik mij binnen het bestuur bezighouden met het penningmeesterschap en de vrijwilligerscoördinatie binnen Sparta. Ik heb zelf altijd met veel plezier uitgemaakt van onze vereniging en gezelligheid en spelplezier staan bij mij dan ook hoog in het vaandel. Vanuit het bestuur wil ik dit dan ook uitstralen naar onze vereniging! En hoop dit samen met U te realiseren!

Ruud Lohuis

PR + Sponsoring

Ik ben Ruud Lohuis en sinds oktober 2012 houd ik mij bezig met PR (Public Relation, website) + sponsoring en kleding binnen het bestuur en de club. Als vereniging zijn we continu bezig om het onze leden naar de zin te maken, waarbij spelplezier bovenaan staat. Binnen een vereniging als KV Sparta is altijd wel iets te doen en op te pakken en als vrijwilliger krijg je vaak direct een reactie. De afgelopen jaren hebben we vooral gewerkt om de club gezond te krijgen en nu richten we ons met name op plezier en gezelligheid, waar het sportieve uiteraard een belangrijk onderdeel van is. KV Sparta is een leuke, enthousiaste vereniging met heel veel mogelijkheden en daar zet ik me graag voor in. Bel, mail me gerust met ideeën, suggesties, ik sta er open voor!

Dennis van Sluijs

Technische zaken

Ik ben Dennis van Sluijs en als vrijwilliger ben ik sinds 2014 steeds actiever geworden binnen onze bruisende vereniging. Het begon met spandoeken maken voor onze supportersvereniging ‘Vak-S’, inmiddels geef ik vanuit het bestuur sturing aan het technische beleid van Sparta. Het is mooi en waardevol om te zien hoe mensen zich inzetten voor onze vereniging en dat doelen worden bereikt en gevierd! Niet alleen senioren en ouders zijn daarbij betrokken, maar ook de jonge jeugd, het is prachtig om onderdeel te zijn van het bestuur van een vereniging als Sparta.

Heb je een vraag aan het bestuur? Stuur hem naar bestuur@spartakorfbal.nl of neem contact op met één van de bestuursleden.

Er zijn momenteel geen vacatures in het bestuur

Technische Commissie

De technische commissie regelt alle technische zaken rondom het korfbal. De teamindeling, competitiezaken en alle andere korfbal-technische zaken pakt de technische commissie op. Om dit zo goed mogelijk te doen zijn er een heleboel vrijwilligers. Heb jij een vraag over de competitie? Over je team? Over een wedstrijd? Of een andere korfbal vraag? Neem dan contact met ons op! Weet je niet goed bij wie je moet zijn? Stuur dan een berichtje naar tc@spartakorfbal.nl of jtc@spartakorfbal.nl, dan zetten zij je vraag door naar de juiste persoon!

Sponsorcommissie

Wedstrijdsecretariaat

Voor het aanvragen van wedstrijdswijzigingen kunt u contact opnemen met Lysanne Hamstra via Lysanne4@hotmail.com.

Kledingcommissie

Wat doet deze commissie:

· Verzamelen van alle kledingmaten van zowel de jeugd als senioren
· Het passen en selecteren van de juiste kleding per individu
· Bestellen en organiseren van kleding voor Sparta Korfbal
· Verzorgen van shirt, broek/rokje en kousen voor spelers van Sparta Korfbal
· Inname van kleding

Wij zijn jouw aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met kleding. Hierbij gaat het om jou eigen tenue, maar ook website, webshop en speciale acties, waaronder b.v. een schoenenverkoop moment.

Je kunt ons bereiken op kledingcommissie@spartakorfbal.nl
Wij ontvangen graag alle vragen, opmerkingen, kleding verlies, kleding beschadiging via dit email adres.

Kantinecommissie

Jeugdcommissie