Bestuur

Het huidige bestuur. Bestaande Bram van Slooten (penningmeester), Francis Mulder (secretaris), Dennis van Sluijs (bestuurslid technische zaken), Tonny Motshagen (bestuurslid commissies) en Hanne van den Born (bestuurslid communicatie). De rol van voorzitter is vacant.

Vragen, ideeën of opmerkingen? Mail naar bestuur@spartakorfbal.nl

Technische Commissie

De technische commissie regelt alle technische zaken rondom het korfbal. De teamindeling, competitiezaken en alle andere korfbal-technische zaken pakt de technische commissie op. Om dit zo goed mogelijk te doen zijn er een heleboel vrijwilligers. Heb jij een vraag over de competitie? Over je team? Over een wedstrijd? Of een andere korfbal vraag? Neem dan contact met ons op! Weet je niet goed bij wie je moet zijn? Stuur dan een berichtje naar tc@spartakorfbal.nl of jtc@spartakorfbal.nl, dan zetten zij je vraag door naar de juiste persoon!

Sponsorcommissie

Voor Sparta korfbal zijn sponsoren erg belangrijk. In veel gevallen vindt sponsoring plaats op basis van gunnen. Ouders, ooms, tantes, opa’s en oma’s willen graag iets bijdragen aan de club waar zoon, dochter of kleinkind speelt.

De sponsorcommissie is continu op zoek naar nieuwe sponsoren en doet dit in nauwe relatie met spelers, ouders, trainers en overige betrokkenen bij Sparta korfbal. Iedere tip is welkom en deze wordt professioneel opgevolgd met als doel sponsoring voor Sparta korfbal te realiseren en de naam van de sponsor te promoten bij alle spelers en bezoekers.

De sponsorcommissie onderhoud ook de contacten met de bestaande sponsoren en draagt zorg om de gemaakte afspraken met de sponsoren in te vullen en op te volgen.

Bij interesse in sponsoring kan contact opgenomen worden via email adres: sponsorcommissie@spartakorfbal.nl

Binnen Sparta korfbal zijn verschillende mogelijkheden tot sponsoring mogelijk en vanuit de sponsorcommissie vertellen we u er graag meer over.

 

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat van Sparta Korfbal organiseert en communiceert de administratie van de wedstrijden voor pupillen, junioren en senioren. De belangrijkste taken hierbij zijn:

 • Het onderhouden van contacten met de bond inzake het wedstrijdprogramma en wedstrijdwijzigingen.
 • Het onderhouden van contacten met andere verenigingen over (verzoeken tot) wedstrijdwijzigingen.

Neem voor nadere informatie of verzoeken tot wijziging van wedstrijden contact op met het wedstrijdsecretariaat van Sparta korfbal. Te bereiken op Lysanne4@hotmail.com

Kledingcommissie

Wat doet deze commissie:

· Verzamelen van alle kledingmaten van zowel de jeugd als senioren
· Het passen en selecteren van de juiste kleding per individu
· Bestellen en organiseren van kleding voor Sparta Korfbal
· Verzorgen van shirt, broek/rokje en kousen voor spelers van Sparta Korfbal
· Inname van kleding

Wij zijn jouw aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met kleding. Hierbij gaat het om jou eigen tenue, maar ook website, webshop en speciale acties, waaronder b.v. een schoenenverkoop moment.

Je kunt ons bereiken op kledingcommissie@spartakorfbal.nl
Wij ontvangen graag alle vragen, opmerkingen, kleding verlies, kleding beschadiging via dit email adres.

Kantinecommissie

De kantine zorgt voor gezelligheid en fungeert als inkomstenbron van de vereniging. De kantine is de spil rond trainingen, wedstrijden, vergaderingen en feestelijke activiteiten.

De kantinecommissie zorgt ervoor dat alles in de kantine goed verloopt. De hoofdtaak is beheer en exploitatie van onze kantine.

Kantine- exploitatie brengt veel werk en verplichtingen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het inroosteren van vrijwilligers voor bardiensten en de vele eisen die door wet- en regelgeving aan het beheer en gebruik van de kantine worden gesteld. Ook maatschappelijke thema’s zoals alcoholgebruik onder jongeren binnen de vereniging vragen de aandacht.

Wat doet de Kantine Commissie?

 • Het regelen van barpersoneel.
 • Inkoop regelen.
 • Schoonmaak kantine regelen.
 • Beheer van de kas.
 • Beheer inkoop en verkoop.
 • Beheer agenda kantine.
 • Bepalen assortiment

Voor vragen of informatie kan je altijd contact opnemen met de kantinecommissie via email adres: KCspartanijkerk@gmail.com

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie heeft als hoofdtaak het organiseren van activiteiten en evenementen voor de jeugd. Korfbal technische zaken zijn ondergebracht in de JTC (Jeugd Technische Commissie).

De jeugdcommissie organiseert de volgende activiteiten:

 • Bingo middag
 • Jeugdkamp
 • Vossenjacht
 • Meidenavond

Wanneer er kans is dat jouw jeugdteam kampioen kan worden, kun je dit doorgeven aan de Jeugd Commissie en wordt er een klein feestje georganiseerd.

Je kunt de Jeugd Commissie bereiken op: jc@spartakorfbal.nl

Activiteitencommissie

De activiteiten commissie is een groep van enthousiaste mensen die verschillende activiteiten organiseren gedurende het seizoen.

Activiteiten die de activiteiten commissie o.a. organiseert:

 • Feestavonden
 • Hemelvaart toernooi
 • Schutterstoernooi
 • Pubquiz

Heb je ideeën of wil je de activiteiten commissie helpen meedenken, dan kun je ze bereiken op ac@spartakorfbal.nl

Materialencommissie

Binnen Sparta korfbal worden continu materialen gebruikt zoals ballen, palen en korven. Naast deze materialen hebben we ook kleedkamers, een kantine, velden, terras en een parkeerplaats. Deze materialen en accommodaties vragen om onderhoud en af en toe vernieuwing. Dit alles neemt de materialen commissie voor hun rekening.

Heb je vragen of wil je de mensen van de materialen commissie benaderen, stuur dan een mail naar materialen@spartakorfbal.nl

Schoonmaakcommissie

Iedereen wil zich omkleden en lekker douchen in een schone kleedkamer en schone ruimtes. Bergen zand worden er vanaf het veld onbedoeld in de gangen, kantine en kleedkamers getransporteerd. Dit veroorzaakt vieze vloeren en wordt door de schoonmaakcommissie o.a. schoongemaakt en gereinigd. Veel spelers, bezoekers en families maken gebruik van schone toiletten bij Sparta korfbal.

Wil je ook schone ruimtes en glimmende vloeren, neem dan contact op met de schoonmaak commissie via email adres: schoonmaakcommissie@spartakorfbal.nl

 

Communicatiecommissie

De communicatiecommissie houdt zich bezig met de sociale media en de website van Sparta Korfbal. Een foutje gezien op de website of op onze sociale media? Of wil je graag een bericht plaatsen? Laat het weten door een mail te sturen naar communicatie@spartakorfbal.nl