Een groepje harde werkers heeft op 30 december in samenwerking met Bax Hoveniers de boom op het nieuwe terras geplaatst! Op 1 februari is de volgende klusdag, kom je ook?

Zoals jullie vast hebben meegekregen wordt er hard gewerkt aan het terras van Sparta. De sfeer op het terras wordt verhoogd, de materialen worden vernieuwd en er komen statafels langs het veld. Dan kan jij met je drankje in de hand naar onze toppers kijken!

Bax Hoveniers is de kartrekker en samen met een groepje vrijwilligers is er op 30 december een boom op het terras van Sparta geplaatst. De boom zal in de jaren meegroeien met de sfeer van onze prachtige vereniging en daar zijn wij hartstikke trost op!

De klusjes zijn echter nog lang niet gedaan, zo gaan we op 1 februari weer volop in de weer. We gaan de hele dag aan de slag, dus er is werk genoeg, dat betekent ook dat we een hele hoop handjes nodig hebben. Dus als je ook kan komen helpen, een grote of kleine klus, meld je dan aan bij Dennis van Sluijs (0611940523). Zomaar langskomen mag natuurlijk altijd, maar dan is de garantie op iets lekkers bij de koffie niet gegarandeerd.

Zien we jullie 1 februari op ons mooie complex?!

Ohja, sponsoren zijn ook nog steeds van harte welkom. Misschien werk jij bij een super betrokken en leuk bedrijf, of misschien loop je wel ergens stage? Kan jij jouw bedrijf enthousiast krijgen? Neem vooral het Sponsormenu mee, daarin wordt alles duidelijk omtrent sponsoring voor het terras.

De terrasverbouwers