Als sportclub zijn we nergens zonder vrijwilligers. We zijn daarom ook ontzettend dankbaar voor iedereen die zich inzet voor onze mooie vereniging. Zoals ieder jaar zetten we 1 vrijwilliger eens extra in het zonnetje: de vrijwilliger van het jaar. De afgelopen periode mocht er gestemd worden, en daar is een heel bijzondere vrijwilliger uitgekomen.

Dit jaar is Joyce Eggenkamp onze vrijwilliger van het jaar. Joyce zet zich al jaren in voor onze vereniging, en het afgelopen coronajaar heeft ze zich samen met de JTC enorm ingespannen om ervoor te zorgen dat onze jeugdteams -waar mogelijk- toch konden sporten. Daarnaast moesten natuurlijk ook nog de normale taken van de JTC uitgevoerd worden en werden er een hoop mooie nieuwe initiatieven uit de grond gestampt. Joyce, we willen je namens de hele vereniging heel erg bedanken voor alles wat je voor Sparta doet!

Onze voorzitter Henk Buitink en bestuurslid Dennis van Sluijs gingen bij Joyce langs om haar te verrassen: