Een vereniging draait op vrijwilligers. Gelukkig hebben we bij Sparta veel enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers. Maar zoals bij elke vereniging zijn er mensen die komen en gaan. Daarom zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers voor onderstaande functies.

 • Helpende handen in de onderhouds- en materialencommissie
  Een paar uurtjes per jaar helpen met onkruid wieden of op andere manier het terrein en de materialen netjes houden. Vele handen maken licht werk!
 • Senioren TC
  In september wordt de nieuwe teamindeling bekend gemaakt. Help jij mee met de puzzel om de teams in te delen?
 • Jeugd TC
  De jeugd TC gaat over de teamindelingen van de jeugd, maar ook over zoveel meer. Denk aan het begeleiden van trainers en teambegeleiders, informeren van ouders, contact met nieuwe leden en ledenwerving. Wil jij je steentje bijdragen in deze commissie?
 • Coördinator oefenwedstrijden en coördinator zaaluren
  Aan het begin van ieder seizoen (najaar veld, zaal, voorjaar veld) worden er oefenwedstrijden gespeeld. Contact en overleg met andere verenigingen gaat veelal via een Facebookgroep. Lijkt het jou leuk om dit te organiseren?
  Daarnaast zoeken we iemand die 1 keer per jaar de zaaluren wil afstemmen met de gemeente.
 • Mede-organisator Hemelvaarttoernooi
  Misschien wel het leukste toernooi van het jaar (samen met het schoolkorfbaltoernooi natuurlijk). Het Hemelvaarttoernooi is 1 van de grootste inkomstenbronnen van Sparta, en dus een toernooi van levensbelang. Houd jij van plannen en organiseren? Dan zoeken we jou!
 • Versterking bestuur
  In het bestuur zijn we op zoek naar versterking. Iemand die mee wil denken over deze mooie vereniging. Iemand die het overzicht kan bewaren, die kan verbinden, motiveren en in oplossingen kan denken. Kom je een keer vrijblijvend op de koffie?

Wil jij je inzetten voor 1 van deze taken? Of wellicht wil je het samen met iemand doen? Daar zijn we heel blij mee! Spreek iemand aan bij Sparta, stuur een appje naar Hanne, of laat je telefoonnummer hier achter. Dan nemen we vrijblijvend contact met je op!