Voor het komende zaalseizoen hebben we nog een flink tekort aan zaalwachten. Het is geen ingewikkelde taak, maar wel heel belangrijk om te kunnen blijven korfballen. Als zaalwacht zet je de palen op en houd je het scorebord bij. Het is dus ideaal om deze taak te combineren met het kijken van de wedstrijd van je zoon of dochter!

De nood is hoog, want we willen niet dat de huidige vrijwilligers elke zaterdag weer aan de beurt zijn. Gelukkig is dit een hele simpele en gezellig taak, die iedereen kan uitvoeren. Meld je aan, eventueel gezellig met z’n tweeën, en help de vereniging uit de brand.

Je wordt nooit een hele dag ingedeeld als zaal-/veldwacht, het gaat om ongeveer 3 uurtjes!

Aanmelden of meer weten? Heel graag! Neem contact op met een bestuurslid of mail naar vrijwilligers@spartakorfbal.nl