Beste jeugdspelers van Sparta,

Afgelopen week hebben we aangegeven dat we selectietrainingen organiseren voor de jeugd om de definitieve indeling voor volgend jaar te kunnen vaststellen. Op basis van de input van de trainers zijn we al ver gekomen, maar door de selectietrainingen kunnen we beter spelers uit verschillende teams vergelijken.

Via deze link tref je de indeling aan waarin staat in welke categorie je de selectietrainingen gaat volgen. Daarin staan ook de data en tijden vermeld.Het is niet uitgesloten dat na de trainingen nog verschuivingen in de leeftijdscategorie plaats kunnen vinden.

We willen de trainingen laten plaatsvinden op een manier waar iedereen gezond en veilig kan deelnemen. Voor de A, B en C-jeugd gelden daarom vaste aankomsttijden. Kijk goed op welke tijd jij verwacht wordt op het veld. We zullen gezamenlijk de training starten wanneer iedereen er is. Echter vanwege de Corona is het belangrijk dat iedereen zelf naar het veld fietst en aankomt op het afgesproken tijdslot om wachtrijen en opstoppingen bij het betreden van het veld te voorkomen en op deze manier te kunnen gehoorzamen aan de coronamaatregelen zoals deze door de regering zijn gepresenteerd. Deze aankomsttijden zijn op geen enkele manier gerelateerd aan de uiteindelijke teamindeling.

Iedereen wordt verwacht tijdens de trainingen. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn of nog vragen hebben voorafgaand aan de selectietrainingen, dan vragen we je dit door te geven via jtc@spartakorfbal.nl

Veel succes en tot dan!

Groeten de JTC