Samen met Expert Nijkerk en De Nootzaak organiseren we dit jaar weer het bekende schoolkorfbaltoernooi! Om de dagen helemaal succesvol te laten verlopen hebben we jullie hulp nodig. Op woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 september hebben wij scheidsrechters nodig om wedstrijden te fluiten op het toernooi. De tijden zijn elke dag tussen 16.30 uur en 20.00 uur en wij zoeken voor elke dag 7 scheidsrechters. Jullie krijgen een shirtje om in te fluiten, fluitje, notitieblok en de consumptiebonnen liggen al klaar!

Daarbij zoeken we ook nog iemand die op donderdag een oogje in het zeil wil houden bij de fietsenstalling (voor de woensdag en vrijdag hebben we iemand gevonden!). Dit zal van 16:00 uur tot 17:30 uur zijn.

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat de kinderen een leuke dag hebben? Meld je dan aan bij Mirjam Top door te appen naar 06 119 47 037.

Aanmelden mag voor één of meerdere dagen, maar je hulp is ook welkom als je een (paar) uur kan helpen. Later beginnen of eerder stoppen is dus geen probleem.

Wij hopen jullie op één of meerdere dagen te ontmoeten! Zo kunnen we als Spartanen een mooie dag verzorgen voor de scholen in Nijkerk.

De Schoolkorfbalcommissie