Na een heerlijke afsluiter zaterdag – met mooie kampioenswedstrijden en een gezellige barbecue met alle seniorenteams – is het weer tijd om terug te kijken op het afgelopen seizoen.

We kijken terug op een bewogen maar vooral positief jaar. Natuurlijk allereerst weer met mooie activiteiten, zoals het Hemelvaarttoernooi, het schoolkorfbaltoernooi en veel verschillende activiteiten voor onze jeugdteams. Het blijft mooi om te zien hoeveel mensen zich hiervoor inzetten en hoe dit onze leden verbindt.

De noodoproep en de bijbehorende avond omtrent vrijwilligers heeft veel teweeggebracht. Bijna alle commissies die daar om vroegen hebben versterking gekregen en daar zijn we ontzettend blij mee. Na het aangekondigde vertrek van twee bestuursleden is het ook extra fijn dat er zich voor volgend jaar een aantal nieuwe bestuursleden heeft gemeld. Hierover vertellen we later meer.

We hopen dat deze lijn zich doorzet, dat Sparta weer op weg is naar een cultuur waarin iedereen zijn of haar steentje bijdraagt. Laten we hier samen ons best voor doen en deze betrokkenheid van vrijwilligers en leden behouden. Wij kijken in ieder geval vol vertrouwen naar de toekomst!

En voor alle huidige vrijwilligers: vergeet je niet aan te melden voor de vrijwilligersavond!

We wensen alle Spartanen een fijne zomer en we zien jullie heel graag op de startdag. Zet zaterdag 31 augustus alvast in de agenda!

Bram, Tonny, Francis, Dennis (aftredend), Hanne (aftredend).