Heb jij wel eens vast gezeten aan de ‘oude’ stoelen op het terras? Of brak er weer een stukje van de picknickbank af terwijl je er op zat? Het is vanaf april 2020 verleden tijd, want het terras wordt volledig vernieuwd!

Bax Hoveniers slaat de handen in één met Sparta. Nieuwe picknickbanken, statafels aan het veld, zonnedoeken voor meer schaduw plekken en meer groen om de sfeer te verhogen. Het belooft een prachtig resultaat op te leveren, maar we komen daar natuurlijk niet vanzelf. Laten we ons daarom verenigen en samen het terras weer geweldig maken.

Wat kan jij doen?
Er worden een aantal dagdelen georganiseerd wanneer wij vrijwilligers nodig hebben. De eerste dag is om het terras klaar te maken voor een ‘verbouwing’, de tweede dag gaan wij de nieuwe materialen samen met Bax Hoveniers plaatsen en als wij de eerste twee dagen hard genoeg werken is de derde dag niet nodig 😉!
De eerste dag is 7 december al van 08.00 tot 12.00 uur! Ben jij er ook bij?! Meld je snel aan bij Dennis door te appen naar 06 119 40 523 of mailen naar dennis.spartakorfbal@gmail.com.

Sponsormenu
Natuurlijk kan jij ook sponsoren en dat kan je door te reageren op het sponsormenu. Het menu is speciaal opgesteld voor sponsoren, maar jij kan als persoon ook sponsoren of sponsor met jullie team? Hoe gaaf is het als jullie met je eigen team een ‘eigen’ statafel hebben? Wees er dus snel bij, want OP=OP! Klik hier voor het sponsormenu.

Voor updates over het terras en andere dagen dat wij hulp nodig hebben, volg de website en Facebook van Sparta nauwlettend. Wij rekenen op jou!

Bestuur KV Sparta