Aanstaande zaterdag 8 juni kan Sparta(N)/Djops senioren 1 kampioen worden in de 2e klasse. Hiervoor moet gewonnen worden van korfbalvereniging Koveni uit Nieuwegein. Onze hoofdsponsor Djops Uitzendgroep wil hier graag extra aandacht en ondersteuning aan geven. Om deze reden zal er rond 15.00 uur een ijscokar arriveren waar iedere toeschouwer een lekker ijsje kan halen. Naast deze actie zal Djops ook aandacht besteden aan de spelers van senioren 1 als het kampioenschap wordt gehaald. Voor iedere speler heeft Djops een leuke attentie voorbereid.

Kom onze helden aanmoedigen a.s. zaterdag 8 juni. De wedstrijd begint om 16.00 uur. Voor senioren 1 spelen onze aankomende talenten uit senioren 2. Deze wedstrijd gaat van start om 14:30 uur. Daarnaast speelt Sparta/Djops senioren 5, vanaf 15:45 uur, voor haar 3e kampioenschap op rij. Eerder op de middag spelen onze C2 (13:00 uur) en B2 (14:15 uur) ook een thuiswedstrijd op weg naar het kampioenschap. Maak er dus een mooie korfbalmiddag van, juich onze aanstaande kampioenen naar de overwinning en geniet van een lekker ijsje namens Djops Uitzendgroep!

Aansluitend op alle wedstrijden sluiten we vanaf 19:00 uur het seizoen af met een heerlijke barbecue. Ben jij er ook bij?

Aanmelden kan hier!

Djops Uitzendgroep, bedankt!