Het einde van de zaalcompetitie nadert en daarmee worden de standen in alle poules steeds duidelijker. Voor sommige teams betekent dit dat ze meedoen om het kampioenschap en daar zijn wij als Sparta super trots op! Daarom zetten wij deze teams graag extra in het zonnetje tijdens de kampioenenparade.

Op de laatste wedstrijdzaterdag, dat is op 28 maart, hebben wij een prachtig programma voor jullie klaargezet in sporthal Watergoor. Om 18.25 start de wedstrijd van Sparta A1, wat een spannende wedstrijd belooft te worden. Aansluitend zal om 19.25 de kampioenenparade plaatsvinden in sporthal Watergoor. Om 19.35 gaan wij direct door met een kraker van Sparta 2, de ploeg zal naar alle waarschijnlijkheid de wedstrijd moeten winnen om degradatie tegen te gaan. Met als slotstuk Sparta 1, onze hoofdmacht! Momenteel bezetten zij de eerste positie in de poule en dat betekent dat ook zij kampioen kunnen worden op deze dag!

Nu vraagt iedereen zich af wie er nog kampioen kunnen worden… de volgende teams zijn nog in de race om het kampioenschap: Sparta 4 (is al kampioen), Sparta 6, Sparta A2, Sparta B2, Sparta C2, Sparta D1, Sparta D2, Sparta E2, Sparta F1 en natuurlijk Sparta 1!

Laten we er met z’n allen een super groot feest van maken op 28 maart in sporthal Watergoor! Het belooft een super leuke en gezellig avond te worden, met veel kampioenen, waaronder misschien wel ons eerste team. Komt dat zien!

Groetjes de jeugdcommissie en Vak-S