In seizoen 2020/2021 is door vele de kleding natuurlijk bijna niet gebruikt en gedragen. Mogelijk dat er vanuit de korfbalbond nog een einde seizoen competitie wordt georganiseerd, maar vanuit de kledingcommissie willen wij jullie op de hoogte brengen van de plannen en acties m.b.t. kleding! Lees dit bericht goed door!

Nieuwe kledingmaten:

Graag doorgeven maat shirt, maat broek of rok en indien noodzakelijk de maat voor een nieuw paar sokken.

Kleding nieuwe leden t.b.v. eventueel nacompetitie 12, 19 en 26 juni 2021

Nieuwe leden en/of leden waarvan de kleding niet meer optimaal past kunnen dinsdag 8 juni tussen 18.00 en 19.00 uur terecht bij het kledinghok op de korfbal accommodatie. Samen met vrijwilligers van de kledingcommissie kan dan bepaald worden welke kleding gewenst is en of voorradig is en dus direct meegegeven kan worden.

Op dit moment is de aanwezige voorraad minimaal omdat de huidige lijn niet langer verkrijgbaar is en we stap voor stap overgaan op de nieuwe Hummel Valencia lijn. Helaas is bijbestellen en leveren voor zaterdag 12 juni niet mogelijk. In deze fase moeten we samen creatief kijken wat haalbaar is en wat niet! Tevens zullen we direct de maten noteren voor het nieuwe seizoen, want verzoek is om de verkregen kleding begin juli in te leveren.

Inleveren kleding seizoen 2020 – 2021 en bepalen maat seizoen 2021-2022

Op 5, 6 en 7 juli 2021 van 19.00 – 20.00 uur is er gelegenheid de kleding van het seizoen 2020-2021 bij het Sparta korfbal kledinghok in te leveren.

Tijdens deze avonden kan er ook direct worden gepast voor het seizoen 2021-2022.

T.a.v. het inleveren van kleding zijn er een aantal uitzonderingen:

• Selectie spelers 1 en 2 senioren
    Spelers die stoppen of Sparta korfbal verlaten dienen de kleding op deze avonden in te leveren. De wedstrijdshirts dienen ingeleverd te worden.
  • Senioren 3, 4 en 5
    Indien het team volgend seizoen nagenoeg hetzelfde blijft kan de aanvoerder de shirts en broek/rok thuis houden en is het verzoek te inventariseren welke nieuwe maten shirts en broek/rok noodzakelijk zijn voor het nieuwe seizoen.
    Indien het team sterk wijzigt in het nieuwe seizoen dan graag de team tas inclusief shirts en broek/rok op bovengenoemde data bij het kledinghok inleveren.
  • Spelers A1, B1, C1 seizoen 2020-2021
    Spelers die in het nieuwe seizoen in hetzelfde team blijven spelen als in het seizoen 2020-2021 kunnen hun kleding behouden, mits de juiste maten nog steeds van toepassing zijn.
    Spelers die b.v. gaan van C1 naar B1, B1 naar A1 of A1 naar senioren dienen hun complete tas inclusief shirt, inschietshirt en broek/rok op bovengenoemde data in te leveren.

Alle overige team F, E, D, C, B en A dienen hun kleding in te leveren bij de teamleider/coach van het seizoen 2020-2021. De teamleider/coach verzamelt alle kleding en controleert goed of de team tas compleet is met hetgeen aan het begin van het seizoen is verkregen.

De team tas wordt op de bovengenoemde data door de teamleider/coach ingeleverd. Dus je kleding NIET individueel inleveren!

Sokken worden niet ingeleverd en kun je behouden voor het volgend seizoen. Sparta korfbal gaat er vanuit dat je minimaal 3 seizoenen met een paar sokken kunt doen. Indien je door groei van je voeten nieuwe sokken nodig hebt, geef je gewenste maat door bij de opgave van je nieuwe maten kleding. Heb je nieuwe sokken nodig i.v.m. beschadiging en/of slijtage, dan graag via kledingcommissie@spartakorfbal.nl dit laten weten en vermelden welke maat gewenst is.

Sponsorkleding

Sponsorkleding in de vorm van shirts en/of trainingspakken schuiven in veel gevallen mee met het kind waarvan de ouders sponsoren vanuit het bedrijf. Shirts dienen ingeleverd te worden, omdat deze vanuit de club worden verzorgd. Trainingspakken dienen door de sponsor zelf beheerd te worden. Aan het begin van het nieuwe seizoen dient de teamleider/sponsor zelf een inventarisatie te maken van de benodigde maten en deze op te geven bij de sponsorcommissie. In overleg wordt gezamenlijk bepaald hoeveel en welke pakken worden bijbesteld!

Algemeen:

Kleding die beschadigd is of ontbreekt in de team tas dient vergoed te worden. Deze kosten zijn voor rekening van het team en niet voor degene die de team tas inlevert. Bij beschadiging of vermissing dient dit van te voren besproken te zijn binnen het team en dient de vergoeding hiervoor bij inlevering voldaan te worden!

Kosten kleding (per stuk) bij vermissing of beschadiging:

• Wedstrijdshirt € 27,50
  • Inschietshirt € 27,50
  • Rokje € 23,50
  • Broek € 8,65
  • Tas € 32,50
  • Trainingsjas € 45,00
  • Trainingsbroek € 30,00
  • Kousen €   7,50

(Bijdrage dient bij inlevering contant voldaan te worden)

Leden die geen kleding inleveren of niet aanwezig zijn op de pasavonden wanneer de maat onduidelijk is, kunnen ervan uitgaan dat tijdens het uitdelen van de nieuwe kleding voor hun of hun kinderen de kleding niet aanwezig is. Het is voor de kledingcommissie niet langer mogelijk maten van spelers in te schatten. Met de 3 avonden bieden we voldoende ruimte en gelegenheid langs te komen en gezamenlijk de maten te bepalen. Op deze wijze kan op tijd besteld worden en geleverd.

Bij overige vragen vooral niet individueel appen richting leden van de kledingcommissie, maar vragen en opmerkingen mailen naar kledingcommissie@spartakorfbal.nl

Wij willen zorgdragen dat iedere speler passende kleding heeft tijdens het nieuwe seizoen 2021-2022 en rekenen op een ieders medewerking.

Kledingcommissie!