Vanaf komend seizoen ga je jouw kledingmaten doorgeven via de website. Op deze manier kunnen we als kledingcommissie efficiënter werken en jullie beter van kleding voorzien! Lees hier hoe jij voor jouw kleding kunt zorgen.

Geef jouw maten voor 15 juli door via de website
Waar je jouw kledingmaten eerst doorgaf aan je trainer of teambegeleider, ligt de verantwoordelijkheid nu bij jou, als speler of ouder van speler(s)! Jij kunt pas lekker korfballen met een passend shirt, lekker zittende broek of rok en sluitende kousen. Daarom vragen wij jou om in actie te komen om op tijd jouw nieuwe kledingmaten aan ons door te geven.

Geef via deze link jouw kledingmaten door. Twijfel je over een maat? Kom dan langs op een van de pasavonden. De data van deze avonden volgen binnenkort. Weet je nog niet in welk team je komt? Geen probleem. Geef in ieder geval je maten en naam door, en welk team het ongeveer gaat worden.

Geen maten doorgeven = geen kleding
Als je voor 15 juli jouw maten doorgeeft, zorgen wij ervoor dat er bij de start van het nieuwe seizoen passende kleding voor je klaarligt. Als je zelf geen actie neemt of jouw ouders vullen dit niet in voor 15 juli, dan moeten we helaas rekening houden met flinke vertraging. Houd hier rekening mee en lever jouw of de maten van zoon of dochter op tijd in.

Senioren/selectiespelers
Hieronder vind je in het kort de scenario’s voor de senioren. Voor de uitgebreide info, klik hier. Voor alle teams geldt: onderneem actie voor 15 juli!

 

 1. Je gaat spelen in S3 t/m S7
  Bij de start van ieder seizoen dien jezelf te controleren of de kleding die jij hebt gedragen nog in goede staat is en of de maat nog correct is. Indien je beschadigingen constateert of de maat dient anders te zijn, dan dien je dit voor 15 juli te via de tool op de website. Er wordt dan kleding voor jou besteld en uitgeleverd tijdens de startdag van het nieuwe seizoen.
 2. Je speelt al in de selectie en blijft het nieuwe seizoen wederom spelen in de selectie
  In dit geval heb je ook al kleding en deze kleding hou je ook in het nieuwe seizoen. In deze situatie is het belangrijk dat je de kleding controleert op schade, gebreken en uiteraard de juiste maat. Bij schade, gebreken of een maatwijziging, meld je dit uiterlijk voor 15 juli via de nieuwe tool op de website.
 3. Je bent nieuw in de selectie
  Geef je maten van je kleding + trainingspak door via de tool. Niet zeker over je maten? Houd de website in de gaten voor de pasavonden.
 4. Je stopt met korfbal, gaat spelen bij een andere vereniging of je gaat spelen bij een ander senioren team (geen selectie) van Sparta Korfbal
  De kleding lever je in goede staat, gewassen, zonder beschadigingen in op een van de inleveravonden die via de website van Sparta Korfbal worden aangekondigd.

 

Succes iedereen en wij zien jullie maten graag tegemoet! Bij vragen, mail gerust.

Kledingcommissie (kledingcommissie@spartakorfbal.nl)