Eind vorig seizoen is een inventarisatie gedaan voor alle nieuwe maten voor het seizoen 2019/2020. Ondertussen is door de kledingcommissie alle kleding uitgezocht, geselecteerd en op persoon of team ingedeeld. Tijdens de startdag afgelopen zaterdag is al veel van deze kleding uitgedeeld.

Iedereen heeft vorige seizoen 5x de mogelijkheid gehad te passen of een andere maat door te geven, maar uit ervaring weten wij dat niet altijd iedereen hier tijd en energie in gaat steken. Houd er daarom rekening mee dat als de kleding niet past of je maat niet is doorgegeven dat er nieuwe kleding besteld moet worden en dit kan een paar weekjes in beslag nemen.

Omdat ieder jaar weer opnieuw blijkt dat er aanzienlijk wat kleding zoek raakt willen wij graag dit jaar een bruikleenovereenkomst met je afsluiten. Tijdens het ophalen van de kleding controleer je of alles aanwezig is. Bij akkoord willen we je vragen je naam, handtekening en email achter te laten. Vanuit de kledingcommissie krijg je dan een digitale versie van de overeenkomst met hierop jouw handtekening. (Bekijk hier de overeenkomst
Aan het eind van het seizoen lever je de kleding en tas weer in en wordt de bruikleenovereenkomst wederom ondertekent. Mis je iets of is iets beschadigd, dan heb je dit uiteraard vroegtijdig gesignaleerd en staat hiervoor een vergoeding die je aan de club voldoet.

Voor de spelers van de A1, B1 en C1 is er een sporttas met hierin een wedstrijdshirt, een inschietshirt en een broek of rokje.

Voor alle jeugdteams is er een teamtas met hierin een wedstrijdshirt en broek en rokjes. De teamtas kan opgehaald worden door de coach of teamleider(s). Ook hiervoor willen wij graag een naam, handtekening en mailadres. Wanneer aan het eind van het seizoen iets ontbreekt of beschadigd is, vragen wij het gehele team de schade te voldoen.

Voor de spelers van de selectie staan eveneens tassen met kleding gereed. Ook hiervoor vragen wij een naam, handtekening en emailadres. Helaas hebben wij van veel senioren geen maten, maar delen wij de tassen met kleding van vorig seizoen uit. Mocht de kleding niet passen, dan kan dit gemeld worden op kledingcommissie@spartakorfbal.nl en kan achteraf gezocht worden naar passende kleding.

Uitdelen kleding:
Heb je het afgelopen zaterdag nog niet op gehaald dan kan je terecht op de zaterdagen 7, 14, 21, 28 september van 09.00 – 10.00 uur. Dan zal er iemand in het kledinghok aanwezig zijn die jullie te woord kan staan en jullie kan helpen.