Dit jaar heeft Sparta in samenwerking met Jumbo Rob & Cindy Veltink heel veel leuke acties op de agenda staan. Op vrijdagavond 14 oktober heb jij als Spartaan de unieke kans om de Jumbo te betreden met een lasergun! Na sluitingstijd, vanaf 21:00, kun jij je teamgenoten en/of andere teams uitdagen!

Hoe werkt het?
Geef jezelf of je hele team op om te gaan lasergamen in de Jumbo! Opgeven kan via de volgende link: Aanmelden lasergamen in de Jumbo. Op het formulier geef je de naam van de persoon die gaat betalen op, vervolgens noteer je het aantal personen dat meedoet en in het opmerkingenveld geef je aan om welk team het gaat of tegen welk team je graag wilt spelen. Je kan elkaar dus uitdagen! Als je meerdere rondes wilt spelen kan je dat ook vermelden in het opmerkingenveld. Na aanmelding ontvang je van de organisatie in appje met een tikkie om te betalen en ontvang je meer informatie over de lasergame avond.

Kosten
Aankomend jaar heeft Sparta een bijzonder jaar, meer daarover wordt op Startdag bekend gemaakt. Voor dit bijzondere jaar gaan we een groot geldbedrag ophalen en daarom organiseren we extra veel sponsoracties. Daarom zijn er kosten verbonden aan het lasergamen, de opbrengst gaat 100% naar Sparta! Kosten per persoon zijn als volgt:

€8,75 per ronde van 12 minuten
> €6,75 voor je tweede ronde
> Inclusief tribune voor publiek

Stuur de datum snel door naar je teamgenoten en geef je op via deze link!

Bij vragen of speciale wensen, stuur een mail naar dvsluijs@spartakorfbal.nl.