In de persconferentie van afgelopen dinsdag werd aangekondigd dat het Coronatoegangsbewijs van toepassing wordt voor binnensportcompetities. Dit betekent dat toeschouwers en leden die deel nemen aan een training of wedstrijd vanaf komende zaterdag 6 november in het bezit moeten zijn van een Coronatoegangsbewijs.

Trainers, coaches, scheidsrechters en andere noodzakelijke aanwezige vrijwilligers zijn van deze verplichting uitgezonderd.

We houden ons, net als in de afgelopen maanden, aan de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de KNKV en NOCNSF. Dit houdt in dat we ons houden aan de volgende maatregelen:

Informatie voor ouders en toeschouwers

• Breng op trainingsavonden uw kind omgekleed af bij de deur en kom zelf niet naar binnen.
  • Haal uw kind na de training of wedstrijd bij voorkeur buiten bij de deur op.
  • Kom alleen naar de wedstrijden van uw kind als u beschikt over een Coronatoegangsbewijs.
  • De basisregels blijven gelden: blijf bij klachten thuis en laat je testen.
  • Wees vriendelijk, beleefd en aardig tegen elkaar, vrijwilligers, trainers en/of coaches. Bij vragen of opmerkingen kun je terecht bij bestuur@spartakorfbal.nl.

Informatie voor sporters 18+

• Kom alleen naar de training of wedstrijd als je beschikt over een Coronatoegangsbewijs.
  • Kom zoveel mogelijk omgekleed naar de trainingen.
  • De basisregels blijven gelden: blijf bij klachten thuis en laat je testen.

We vertrouwen erop dat iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt, zodat we veilig kunnen blijven sporten met elkaar. Meer informatie over de wedstrijddagen volgt binnenkort.