[25 september 2020] Nijkerk – Door het Corona virus zijn er veel evenementen uitgesteld of afgelast. Helaas geldt dit ook voor het Gert Krijkamp Schoolkorfbal toernooi bij Sparta Korfbal dat van 23 t/m 25 september zou plaatsvinden.

Ieder jaar verheugt de vereniging zich weer op de organisatie van het toernooi, maar helaas hebben zij moeten besluiten het toernooi dit jaar af te lassen. Henk Buitink: “Ons toernooi wordt vanwege de enthousiaste deelname al over 3 dagen verspreid. We hebben per dag ongeveer 500 bezoekers rondlopen. De gezondheid van de deelnemers, scheidsrechters, organisatie en bezoekers achten wij van groot belang. Omdat het voor de vereniging niet haalbaar is de benodigde maatregelen hiervoor te hanteren, is er besloten om het toernooi dit jaar af te lassen.”

Het toernooi werd in het verleden in het voorjaar georganiseerd maar is verhuisd naar september vanwege de drukke (sport)agenda van de scholen. Verplaatsen naar het voorjaar van 2021 is hierdoor geen oplossing. De organisatie kijkt reikhalzend uit naar de editie van september 2021 en hoopt hier een dubbelgroot feest van te kunnen maken!