De korven van Sparta waren hard aan vervanging toe, en toen was daar ineens Richard Todd van Signploeg die een steentje bij wilde dragen aan onze vereniging. Misschien heb je ze al gezien op Startdag, want de korven zijn al in gebruik.

 

Door de korven te voorzien van het logo is duidelijk wat de Amersfoortse signexperts doen: visuele communicatie op het gebied van gevel & terrein, voertuigbelettering, en (pr)interieur. Voor Signploeg is geen klus te groot of te gek, vandaar de slogan: Challenge accepted!

 

De vriendin van Richard korfbalt al meer dan 30 jaar bij Sparta, en ook zijn zoontje korfbalt inmiddels bij de Kangoeroes. “We vinden het belangrijk en leuk om iets bij te dragen aan zo’n lokale vereniging”, vertelt Richard. “We sponsoren ook bij de voetbalclub, dus aan de korfbalvereniging vroeg ik naar de mogelijkheden. Toen bleek dat er nieuwe korven nodig waren, bleek dit perfect te passen bij onze expertise. We hadden natuurlijk nog nooit een korf bedrukt, maar voor ons is geen uitdaging te gek. We zijn blij met het resultaat!”

 

We zijn als vereniging erg blij met de schenking van de gloednieuwe korven. De trainingsmogelijkheden van alle leden worden verbeterd doordat er nu weer kwalitatieve (en genoeg!) korven aanwezig zijn op het complex.