Normaal gesproken is november de tijd voor onze jaarlijkse Speculaasactie, een actie die voor onze club onmisbaar is! Door de huidige maatregelen kan de huis-aan-huis verkoop helaas niet doorgaan. Daarom is er een alternatief bedacht, een speculaas-corona-proof-drive-thru op zaterdag 28 november van 09:00 tot 14:00. Dus licht je familie, buren, vrienden en verre kennissen allemaal in dat er ook dit jaar gewoon Sparta speculaas verkrijgbaar is!
Bestellen kan gemakkelijk online via: https://spartakorfbal.nl/product-categorie/speculaasactie/

Heeft u of kent u een bedrijf? Wij kunnen ook grote leveringen verzorgen. Dus verwen uw personeel met een heerlijk setje brokken/gevuld speculaas! Ook dit kunt u bestellen via de website of via speculaasactie@spartakorfbal.nl (betalingen op factuur zijn ook mogelijk).

Ook dit jaar zal het bestverkopende team beloond worden met een prijs! Dus spoor je teamgenoten aan om zoveel mogelijk speculaas te verkopen en laat iedereen je naam & team vermelden bij hun bestelling, zodat jullie daar een leuke beloning voor ontvangen!

Prijzen speculaas
Brokken = € 2,50
Gevuld speculaas = € 4,-
Setje (1x brokken + 1x gevuld) = € 6,-

Wij zijn bij dat we als Sparta op jou kunnen rekenen! Bedankt voor je inzet en hopelijk zien we elkaar snel weer in het korfbalveld.

Vragen? Mail naar: speculaasactie@spartakorfbal.nl