Beste Spartanen,

 

De afgelopen periode zijn we als Jeugd Technische Commissie (JTC) bezig geweest met het benaderen van trainers en coaches voor het aankomend korfbaljaar. Door middel van dit bericht willen wij jullie vermelden dat de concept trainersindeling en concept trainingstijden voor aankomend korfbaljaar bekend zijn.

Zoals je kunt zien in deze concept indeling zijn nog niet alle teams voorzien van een trainer en/of coach. Dit blijkt dit jaar erg lastig ingevuld te kunnen worden. Wij willen daarom nadrukkelijk een beroep doen op alle spelers en ouders en hopen we dat jullie mee willen denken over de verdere invulling. Het kan toch niet zo zijn dat er bij de start van de competitie teams zijn zonder trainer?

De eerste trainingen beginnen vanaf maandag 26 augustus, jouw trainer/coach zal contact met je opnemen voor de laatste informatie! Noteer 31 augustus wel alvast in de agenda, dan zal de Sparta Startdag plaatsvinden.

Mocht je bij aanvang van de trainingen nog niet aanwezig zijn, geef dit dan zo spoedig mogelijk door  aan je trainer/coach (of per e-mail aan de JTC), en geef ook meteen aan wanneer je dan weer aanwezig bent.

We begrijpen dat een concept lijst publiceren niet de ideale situatie is, maar vragen uw begrip hiervoor.

Heb je een vraag? Deze kun je alleen per e-mail stellen en rechtstreeks richten aan: jtc@spartakorfbal.nl.

Geniet van de laatste weken vakantie en tot snel!

 

JTC Sparta Korfbal