We zijn nog maar zeven dagen onderweg en we hebben al 24% van ons doel bereikt. Daarmee hebben we al een mooi stap gezet om ons doel te bereiken en om dit (korfbal)jaar nog gloednieuwe dug outs langs onze velden te hebben!

Het is ook tijd voor een tussenstand, wie heeft tot nu toe de meeste loten verkocht? De stand is op basis van de online lotenverkoop en de volle verkoopboekjes die zijn ingeleverd. Dit is dus niet de volledige tussenstand van dit moment. Stijn uit de D1 was de eerste die zijn verkoopboekje helemaal vol inleverde en staat daarmee aan kop op dit moment!

Huidige top 3!
1. – Stijn uit de D1 (42 loten verkocht)
2. – Linsey uit de D5 (25 loten verkocht)
3. – Sven uit de C1 (25 loten verkocht)

Alle drie ontvangen ze een voucher voor een broodje-van-de-week en een 20-loten voucher voor hun inzet. Daarnaast maken ze kans op een draadloze JBL headset, draadloze oortjes van JBL en een digitale radio. Deze prijzen zijn allemaal beschikbaar gesteld door Expert Nijkerk.

Naast deze te gekke prijzen van de Sparta winactie, maken ze ook nog kans op mooie prijzen van de landelijke winactie, waaronder een Nintendo Switch. Je maakt al kans als je 40 loten of meer verkoopt!

10 loten of meer verkocht
Stijn, Linsey en Sven ontvangen niet als enige een broodje-van-de-week voucher, ook de volgende personen hebben 10 loten of meer verkocht en krijgen een voucher: Nils P., Lize v.d. V., Anna V., Senna v.d. B., Rene A., Anoek O. en Hanneke v.d. B..

Prijzen verkrijgen
De prijzen kunnen bij Dennis van Sluijs worden opgehaald vanaf zaterdag 25 september. Tevens kan je bij Dennis het verkoopboekje inleveren, een (nieuw) verkoopboekje krijgen en kan je de vragen stellen die je eventueel nog hebt.

Neem ook gerust contact op door te mailen naar: dvsluijs@spartakorfbal.nl.