Beste leden,

Gisteravond heeft de KNKV elke vereniging geïnformeerd over de consequenties die de maatregelen van afgelopen maandag hebben voor onze sport. Helaas wordt het er niet leuker op, maar hopelijk kunnen we door het naleven van deze maatregelen toch (een gedeelte van) onze zaalcompetitie laten plaatsvinden.

Wat betekenen de maatregelen concreet voor ons?

Met ingaande van 14 oktober 22.00 uur zijn wedstrijden niet meer toegestaan, waarmee de veldcompetitie voorlopig is stopgezet. Nadere informatie over de veld- en zaalcompetitie wordt op korte termijn vanuit de KNKV gedeeld.

  • – Voor teams in de A-jeugd en jonger geldt (let op: in de junioren spelende ouder dan 17 jaar mag gewoon meetrainen en spelen):
  • Qua trainingen zijn er geen beperkingen;
  • Onderlinge wedstrijden binnen de vereniging zijn toegestaan;
  • Gezondheidscheck voorafgaand aan de training door de trainer of coach;
  • Kleedkamers en kantines zijn vanaf heden gesloten.
  • – Voor teams in de senioren geldt:
  • Er vinden geen wedstrijden en trainingen plaats.

Hoe nu verder? En wat betekent dit voor de zaal?

De Jeugd Technische Commissie (JTC) is nu in overleg hoe de komende weken in te vullen, ook met oog op de overgang naar de zaal. Elk team ontvangt hierover separate informatie vanuit trainer(s) en/of JTC.

We kunnen ons voorstellen dat je nog veel vragen hebt over bijv. de zaal. Vanuit de vereniging bestaan die vragen ook en proberen wij de komende weken daar meer duidelijkheid over te verkrijgen, mede op basis van informatie vanuit NOC*NSF en het KNKV.

Mocht je vragen hebben over de huidige situatie, raadpleeg dan de meest gestelde vragen van KNKV. Ook zij zijn steeds bezig om meer informatie en duidelijkheid te verstrekken. Bij een update worden deze meest gestelde vragen bijgewerkt.

Heb je een vraag over onze vereniging specifiek? Mail ons dan gerust via bestuur@spartakorfbal.nl

Vriendelijke groet,

Het bestuur