De eerste trainingen hebben inmiddels met succes plaats gevonden en wij zien dat iedereen zijn uiterste best doet om aan alle regels te voldoen. Bedankt daarvoor!

Soms merken we dat het lastig is, of vergeten we de regels. Dat kan bij iedereen voorkomen, maar toch willen wij jullie vragen om alert te blijven. Let niet alleen op jezelf, maar ook op de personen om je heen. Vergeet iemand de regels even, spreek deze persoon er dan op aan. Want alleen samen kunnen we er voor zorgen dat we mogen blijven korfballen!

Na het plaatsen van het coronaprotocol voor Sparta zijn er een aantal wijzigingen en aanvullingen op het protocol doorgevoerd. Onder andere het gebruik van mondkapjes, het wassen van je eigen kleding en het gebruik van de kantine zijn in deze update meegenomen in het Coronaprotocol. Wij vragen iedereen dan ook om het protocol aandachtig door te lezen.

Mochten er vragen, opmerkingen en/of aanvullingen zijn dan bent u vrij om contact op te nemen met het bestuur door ons aan te spreken of een mail te sturen: bestuur@spartakorfbal.nl.

Veel korfbalplezier gewenst aan een ieder!
Het Bestuur