Beste leden, ouders en vrienden van Sparta Korfbal,

Vandaag heeft het KNKV besloten over de eindstanden in het wedstrijdkorfbal en het vervolg van de veldcompetitie. De veldcompetitie wordt in zijn geheel als niet gespeeld beschouwd. De zaal competitie is geldig verklaart en de huidige eindstand bepaald de kampioenen en degradanten.

Dat betekent het volgende voor de wedstrijdteams van Sparta korfbal:

Sparta 1 is kampioen.
Sparta 2 blijft in de 2de klasse.
Sparta 3 blijft in de 4de klasse.
Sparta A1 blijft in 2de klasse.
Sparta B1 blijft in 2de klasse.

Sparta 1 zal volgend jaar terugkeren in de 1ste klasse van het wedstrijdkorfbal. Vanaf deze onpersoonlijke plaats wil ik Sparta 1 namens de rest van de leden en het bestuur feliciteren met het behalen van dit kampioenschap.

In eerdere berichtgeving van de KNKV werd duidelijk dat de zaalcompetitie voor het breedtekorfbal als niet gespeeld beschouwd wordt. Namens het bestuur wil ik toch een aantal teams uitroepen tot kampioen van Sparta korfbal (aangezien zij aan het einde van de competitie op plaats 1 in de ranglijst stonden):

Sparta 4
Sparta C2
Sparta D1
Sparta E2
Sparta F1

Goed gedaan allemaal, van harte gefeliciteerd! Jammer voor de teams die net in de winning mood waren om ook kampioen te worden, volgend jaar gaan we er weer tegenaan.

Wil je meer weten over de beslissing van het KNKV, klik op de onderstaande link:

Met sportieve groet, namens het bestuur

Henk Buitink