De eerste oefenwedstrijden zijn alweer verleden tijd en daarmee komt de start van de zaalcompetitie steeds dichter bij. Op 23 november 2019 mogen de meeste teams van Sparta zich weer melden en één daarvan is ons eerste team! Ons eerste start gelijk met een kraker tegen KVZ, het belooft op voorhand een spannende wedstrijd te worden. Sparta 1 kan dan ook alle steun gebruiken deze wedstrijd, want Sparta 1 gaat voor de winst samen met alle supporters. Wij roepen iedereen op om de wedstrijd alvast in de agenda te noteren, alle anderen activiteiten de schrappen en met alle toeters en bellen naar sporthal Watergoor te komen en daar om 20.30 uur klaar te staan/zitten voor de wedstrijd!

Uiteraard zorgt VAK-S dat de zaal weer mooi oranje gekleurd is, dat de trommels weer klaar staan, het team-van-de-week een goede warming-up gehad heeft en de spelers van Sparta 1 hard worden aangemoedigd!

VAK-S introduceert dit jaar ook een nieuw concept: de balsponsor van de week. Tijdens de kraker van het seizoen zal VAN DE POL CATERING & PARTY SERVICE de balsponsor zijn. Ze verzorgen voor u een catering of event dat past bij uw wensen en budget. Voor contact loop binnen bij Bar Watergoor of kijk op de website https://vandepolcatering.nl!

Hopelijk zien wij jullie allemaal massaal de 23ste in sporthal Watergoor om onze toppers aan te moedigen!

VAK-S – WIJ ZIJN SPARTA, WIJ ZIJN DE BESTE