Vandaag start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie en dus ook bij ons Sparta! Wij doen mee en ons gezamenlijke doel is: zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor nieuwe trainingsmaterialen!

Hoe gaat het in zijn werk?
Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Het is ook mogelijk om een SUPERlot te kopen/verkopen voor €150,-, ter waarden van 50 loten.

Dit kunnen we niet alleen!
Jullie inzet wordt beloond! Expert Nijkerk ondersteunt Sparta bij de organisatie van de Grote Clubactie en stelt mooie prijzen beschikbaar, waaronder een JBL CHARGE 5 ter waarde van €179,- euro.

Alle jeugdleden (F t/m C) kunnen vandaag hun persoonlijk verkoopboekje ophalen in de kantine of krijgen het boekje van hun coach, inclusief een QR-code om loten te verkopen.

Alle leden ontvangen vandaag een persoonlijke verkooplink per mail (check de spambox!), die kan iedereen gebruiken om via whatsapp, mail en sociale media de persoonlijke verkooplink te verspreiden en op deze manier loten te verkopen. Het is dus makkelijker dan ooit, je hoeft niet eens de deur uit.

Wanneer is deze actie geslaagd voor ons?
Wanneer elk lid in ieder geval 5 loten verkoopt, behalen wij ons streefbedrag van €2.000,- euro! Daarmee heeft elk lid van Sparta zijn/haar bijdrage aan de nieuwe trainingsmaterialen geleverd. Want ook jij gaat gebruik maken van de nieuwe trainingsmaterialen toch?!

Er zijn prijzen te winnen…
Hard werken, wordt beloond! Daarom zijn er prijzen weg te geven aan leden die de meeste loten verkopen. Iedereen die 5 loten of meer verkoopt maakt kans op:

1. 1 van de 50 cadeaubonnen voor twee bollen ijs
  2. 1 van de 15 Sparta kaartspellen
  3. 1 van de 15 Sparta beachballset
  4. 1 van de 5 Sparta sjaals
  5. 1 van de 5 Sparta sokken

Verkoop jij de meeste loten en speel je in de kangoeroes, F, E, D, C of B-jeugd? Dan maak je kans op één van de drie hoofdprijzen:

1ste prijs           JBL Charge 5 ter waarde van €179,- EURO

2de prijs           JBL TUNE220 ter waarde van €99,- EURO

3de prijs           JBL TUNE115 ter waarde van €29,- EURO

Verkoop jij de meeste loten en speel je in de A of Senioren? Dan maak je kans op de senioren hoofdprijs:

Hoofdprijs      Restaurant dinerbon ter waarde van €50,- EURO

En dan zijn we er nog niet, want er zijn nog meer prijzen te winnen! Prijzen voor jezelf, maar ook een prijs voor je team om samen te vieren dat jullie 100 loten hebben verkocht, kijk snel wat je kunt winnen:

1. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Dennis van Sluijs de 20-loten-voucher, waar leuke acties op staan (verkrijgbaar aan het einde van de actie).
  2. 40 loten of meer verkocht? Doe mee aan de landelijke Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op gave prijzen, zoals een Nintendo Switch als hoofdprijs!
  3. Verkoop je als team meer dan 100 loten? Geef je dan op voor de landelijke Masita Teamprijs en maak kans op een waardebon t.w.v. €2000,-. Jullie mogen je niet alleen opgeven, jullie krijgen ook een smakelijke beloning van Sparta!
  4. Doe mee aan de social media actie van de Grote Clubactie en maak kans op een Nintendo Switch. Kijk snel op Win acties – Grote clubactie!
  5. Bij de verkoop van een super lot krijgt een team of de verkoper een gratis teamschaal bittergarnituur van Sparta.

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van steun van jullie familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Wil je een lot direct een lot kopen voor onze korfbalvereniging Sparta? Ga naar https://lot.clubactie.nl/lot/kv-sparta-nijkerk/405747 en koop direct je lot!

Vragen?
Heb je algemene vragen? Is je verkoopboekje vol? Wil je een SUPERlot kopen/verkopen en wil je meer informatie? Neem contact op met de clubcoördinator!

Clubcoördinator Grote Clubactie:
Dennis van Sluijs