Op zaterdag 30 september stond voor de A2 de belangrijke wedstrijd tegen Luno A1 op het
programma. Om 10.45 vertrokken de spelers (en Jarno, Gerard kon er helaas niet bij zijn)
richting Linschoten. Het was een stuk rijden maar de sfeer zat er al lekker in! Bij aankomst konden we helaas niet meteen beginnen met inschieten, dus gingen we eerst maar bespreken. Na de goede wedstrijdbespreking van Jarno konden we alsnog inschieten. We begonnen de wedstrijd in de volgende vakken: Stefanie, Lena, Tijn en Dieck begonnen in de aanval en Amy, Bo, Jilles en Manuel mochten als eerste verdedigen.

Dat duurde niet lang, want na ongeveer 30 seconden kregen we al de 1-0 tegen. Nu was Sparta aan de beurt om de eerste aanval in te zetten, en dat met succes! Want Lena scoorde gelijk een afstandsschot in de eerste aanval. Daarna ging het aanvallend wat moeizamer. Het werd 2-1 en Amy ging eruit voor Fenneke. Stefanie had een goed duel om de bal met een paar van de tegenstanders, ze werd zelfs meegenomen naar de grond door ze, maar ze kreeg wel de bal en dus was het Sparta weer met de kans om te shinen in de aanval! We gingen de rust in met een 4-1 achterstand. Wat niet mee de rust in ging, waren de door Dieck meegenomen en door Tobias & Fenneke gepelde mandarijnen, die waren we namelijk vergeten.

Na een tactische uitleg van Jarno met behulp van limonadebekers, kon de tweede helft beginnen. Tobias kwam erin voor Jilles. Luno had ook een paar wissels erin gedaan. Zo hadden ze een jongen als meisje erin gezet, maar Lena pakte hem! Er stonden op een gegeven moment 3 jongens van de tegenstander in 1 vak, maar dat schrok ons niet af! Bo had haar tegenstander hartstikke goed verdedigd, maar helaas kon de scheidsrechter dat niet zo goed zien. Luno liep uit tot 6-1, en Tobias scoorde een mooi schot wat zorgde voor de 6-2. Na nog een aantal tegendoelpunten, veel gemiste kansen en wat bijzondere beslissingen van de scheidsrechter, stonden we met nog een paar minuten te gaan met 12-2 achter. Manuel scoorde met een afstandsschot nog de 12-3, maar helaas was een comeback niet meer mogelijk. Tijn eindigde met het laatste afstandsschot maar helaas was die mis en gaf de scheidsrechter het eindsignaal. De uitslag was uiteindelijk 13-3.

Verder nog iets? Nou, op de weg terug naar Nijkerk besloot Dieck een wereldrecordpoging overgebleven mandarijnen eten te doen. Hij kwam tot 9 (!) mandarijnen! Volgende week is uw laatste kans om de A2 dit veldseizoen een thuiswedstrijd te zien spelen, want dan spelen we om 14:00 thuis tegen Dalto!