Ondanks dat er deze keer mandarijnen in de rust waren, wisten we de wedstrijd niet te winnen.
Met de rust leek er nog niks aan de hand, we stonden 9-5 voor. De tegenstander had 3 heren van 2 meter lang/breed. Zij hadden blijkbaar geen zin in een normale wedstrijd en hebben 60 minuten lang achterverdedigd. Je moet er maar zin in hebben. Verder steunden ze aanvallend volledig op het scorend vermogen van 1 dame. Helaas konden wij geen vuist maken en verloren we uiteindelijk toch de wedstrijd, ondanks dat we echt wel de betere waren. Maargoed, we staan helaas nog op nul punten. We hadden zeker wat opstartproblemen, maar op de trainingen is het niveau weer als vanouds. We hebben nu even 3 weken vrij om heerlijk te genieten van de kerst maaltijden. Daarna mogen we weer spelen. Er zijn nog 10 wedstrijden te gaan, genoeg kansen om deze zwakke competitie start te corrigeren.

Voor iedereen alvast fijne feestdagen gewenst!