Deze zaterdag moesten we tegen exakwa in Lelystad. We moesten een stukje door de regen lopen maar dat hinderde ons niet. Toen we aankwamen zagen we gelijk dat de heren van de tegenstander iets meer lengte en iets meer baardgroei hadden, en uiteindelijk helaas ook iets meer doelpunten.

De tegenstander speelde sterk en slim, helaas iets té voor ons. Toch hebben wij het niet opgegeven en er het beste geprobeerd uit te halen! Na een goede bespreking van Jarno ging de wedstrijd van start. We kwamen al vrij snel met 1-0 achter, waarna Tijn de 1-1 maakte. Maar dat vond de tegenstander niet zo leuk en toen scoorde zij 4 keer achter elkaar. Na een mooi schot van Jilles scoorde de tegenstander weer en toen stonden we al met 6-2 achter. Na 2 mooie goals van Tijn scoorde de tegenstander de 7-4. Vrij snel daarna kwam Jilles nog met de 7-5 waarna we de kleedkamers opzochten.

Na wat goede tips van Jarno gingen we gelijk goed de tweede helft van start met een goal van Dieck. Maar die goede start ging al snel verloren toen de tegenstander er gelijk 5 maakte. Na nog een goal van Tobias scoorde de tegenstander weer. Vlak voor het einde maakte Tijn nog de 13-8 en dat was dan ook gelijk de eindstand.

We hopen jullie de volgende wedstrijd weer te zien. Deze wedstrijd is op 2 december in Zeewolde.
Amy en Tobias