Beste lezers (en trouwe volgers van Hanne),
Vandaag was het dan weer de mooiste dag van de week: zaterdag. We mochten weer een wedstrijd spelen met het derde. Dit maal tegen RDZ. Voor sommigen van ons was het de avond er voor wat laat geworden, dus de één stond er wat fitter bij dan de ander. Ik weet nog niet of dit verslag beter over vrijdagavond kan gaan of de wedstrijd.

Achteraf gezien was vrijdagavond het hoogtepunt voor Sparta 3. Zo had Dennis bijvoorbeeld al zijn scheidsrechter shirt aan om Hannes beerpong wedstrijd te fluiten. (Nu heb ik wel uit betrouwbare bron vernomen dat Bram en Carmen dit hebben gewonnen). Maar goed laten we toch maar ook even terug blikken op zaterdag. De wedstrijd begon erg spannend. RDZ begon sterk met de eerste goal maar kort daarna volgde Sparta en stond het 1-3. (Had ik nou toch maar wat beter naar Hanne geluisterd en aantekeningen gemaakt, maar goed we zijn nog in opleiding). In de rust stond het in ieder geval 4-6. Toen kwam de traktatie van deze week: de vrolijke indianen mandarijnen. Maar helaas brachten die geen geluk. Misschien had een typische indianen dans geholpen maar dat zullen we nooit weten.

Sparta scoorde in de tweede helft helaas maar één doelpunt, waarop RDZ alleen maar meer ging scoren. Ondanks de vele wissels (van beide partijen) leverde dit geen extra doelpunten op voor ons. Ook werd een prachtig doelpunt van Jarno, die we goed konden gebruiken, helaas afgekeurd.

Maar goed gelukkig zat niet alles tegen want het weer was top en het publiek weer geweldig. Allemaal bedankt voor het aanmoedigen en het lezen van dit verslag. Volgende week is uw trouwe schrijfster weer bij u terug en hopelijk zien we jullie allemaal weer langs de lijn aanstaande zaterdag om half 4 tegen Synergo.

Ps. Jarno heeft voor trouwringen gekeken!! En Chanine iets met afstuderen? Of was het andersom? Volgende keer zal ik beter opletten. Daar over volgende week weer meer! Tot dan!