Het is al een poosje geleden, maar zaterdag 18 februari mochten we weer een wedstrijd korfballen. Na een scherpe training met voor bespreking (ja dat doen we tegenwoordig), waren we er klaar voor. Ennn met ons nieuwste team lid Eva al helemaal! (Zeer warm welkom aan Eva)

Dan een beetje inhoud? Sorry het is echt al lang gelden. Volgens mij was het spannend (aan de eindstand te zien). En weet ik nog wel dat het erg gelijk op liep. We hielden goed vol tot het einde waarbij we rustig aan de bal bleven. Stefan speelde de wedstrijd van dit seizoen (al vond hij zelf wel dat het mee viel). Maar de rest van het team was enthousiast. “Nu volhouden”, werd er groepen na afloop. Volgens mij eindigde de avond in bar-Watergoor (suprise) en was het weer een geslaagde zaterdag voor Sparta 3.

Dat volhouden werd trouwens goed waargemaakt, want in de 2 vakantie weken hebben de sterren van 3 gewoon getraind. Nu gaan we volhouden in de volgende wedstrijd 11 maart om 18:30 in Watergoor. We hopen jullie daar allemaal te zien. Tot dan 🙂