Na een gedegen voorbereiding met oefenwedstrijden, trainingen en speculaas verkopen was Sparta 2 klaar voor het zaalseizoen. De oefenwedstrijden verliepen vlekkeloos, zo zijn bijvoorbeeld bij de eerste wedstrijd de shirts vergeten. (Ik zal geen namen noemen maar ze heeft heel veel krullen). Ondanks dat er in de inschiet shirts gespeeld werd is er er toch vrij probleemloos gewonnen.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tijdens het avondeten. Om ervoor te zorgen dat we genoeg energie hadden werd er een heerlijk maaltijd geregeld door Wouter. Om het feest compleet te maken kwam Leon ook nog eens aan met gebak. Vol goede moed begonnen wij aan de eerste competitiewedstrijd, helaas kwamen we er al vrij snel achter dat de tegenstander zich ook zeer goed had voorbereid. Het eerste kwartier konden we goed meekomen, maar er moet eerlijk toegegeven worden dat de tegenstander letterlijk en figuurlijk een maatje te groot was. We bleven goed bij tot 7-8, vervolgens scoorde Dalto 11 keer zonder dat er een doelpunt van Sparta aan te pas kwam. Positief punt dat we hieruit kunnen halen is dat ondanks dat we redelijk hard aan het verliezen waren. Er geen gezeur op elkaar was en dat er toch nog gestreden werd voor het best mogelijke resultaat. De uiteindelijke uitslag was 13-27. Tenminste dat dacht ik uit het score formulier te halen, maar het blijkt volgens de KNKV 15-27 te zijn. Dit was de eerste verliespartij voor Sparta dit seizoen, als je dan verliest kan je het ook maar beter meteen goed doen. Ik probeer te ontcijferen wie er wel gescoord hebben maar het handschrift van onze notulist lijkt nogal op hiërogliefenschrift. Aangezien dat niet in mijn vakkenpakket zat is het niet echt nuttig om hier verder wat over te zeggen.
Sparta 2 is nog even zoekende naar de juiste vorm mede vanwege ouderdomsproblemen bij Bram en een iets te flexibele enkel van Rik. Er zijn wat wisselingen in de vak opstellingen en er moeten weer wat nieuwe samenwerkingsverbanden opgesteld worden. De eerste stapjes zijn hier echter al voor gezet, aankomend weekend staat Spirit op het programma. Laten we hier een mooie pot van maken!

Om de dag toch met een succes af te sluiten werd de derde helft ingezet met wat lekkere sapjes. Dit om de ontbrekende mandarijnen te compenseren. Sparta 2 heeft de gezelligheid van het veldseizoen doorgezet en er een mooie avond van gemaakt tot in de vroege uurtjes.