Deze zaterdag moest de A2 tegen de lange tegenstanders van OVVO. Na veel regen deze ochtend had de A2 gelukkig een droge wedstrijd. Na een goede bespreking van Jarno en Gerard, hadden we een goede opstelling. De vakken waren: Bo, Amy, Jilles en Manuel. En het andere vak: Stefanie, Lena, Tobias en Tijn.

Helaas misten we zaterdag Fenneke, maar hebben we wel een mooie wedstrijd voor haar gespeeld. Dat bleek al snel want we kwamen al snel voor te staan. Dat kwam door de mooie doelpunten van Lena, Manuel, Stefanie, Jilles en Tobias. Zo stonden we in de rust al 6-3 voor. Helaas miste onze lieve Stefanie een strafworp, maar dat hield de A2 niet tegen met de doelpunten.

In de tweede helft hebben Tobias, Manuel, Amy, Tijn en Dieck gescoord. Er was nog een block van Amy en had Manuel als topscorer van deze wedstrijd 3 doelpunten gemaakt. We hadden ook nog 2 ster-wissels uit de A3, bedankt Froukje en Marieke! De A2 wil ook graag Frank en Kevin bedanken voor het fluiten en de ouders voor het aanmoedigen!

Uiteindelijk heeft de A2 12-4 gewonnen en hebben ze een leuke thuis wedstrijd gehad tegen OVVO. Volgende week zaterdag spelen we uit tegen Luno. Hoe dat gaat horen jullie in het volgende wedstrijd verslag!