Om 12:05 uur stond Sparta A4 in de regen te wachten om te vertrekken bij sporthal Watergoor. Terwijl de coaches lekker binnen warm aan het wachten waren zat Max zijn auto al vol met spelers. Met net genoeg spelers ging Sparta richting Houten. Onderweg in de auto, waar Julia veel te zeuren had op Max, en Timon de verkeerde afslag had genomen omdat Jos niet zo goed kan navigeren. Met veel enthousiasme kwamen we binnen. Maar al vrij snel waren we onder de indruk van onze tegenstanders.

Speelden we nou tegen de A2 of de senioren? Lange jongens stonden in te schieten. Lengte is in ons team ver te zoeken, maar we gaven ons niet zomaar gewonnen.

Tijdens de bespreking wilden Lotte en Jos ons moed inpraten, maar in plaats van een bespreking werd het opeens een horrorfilm met Jos in de hoofdrol. Met de lampen die niet aan gingen in de kleedkamer en Jos die de zaklamp op zijn hoofd scheen was het een aparte bespreking. Hierna waren we klaar om ze in te maken. Om 13:25 floot de scheids en kon het duel beginnen. De wedstrijd begon met een mooi schotje achter de korf van onze invaller Rik.
Maar als snel werd het 1-1.
De eerste helft zette zich voort in een over een weer spelletje.
Myrthe scoorde de 2-2
Max scoorde de 4-3
Myrthe weer de 4-4
Max maakte de 5-4
Aan het einde van de eerste helft maakten Max en Myrthe nog de 7-8

Toen was het rust
Na een spannende eerste helft verzamelde Sparta A4 zich weer in een donkere kleedkamer omdat we het lichtknopje weer niet konden vinden. Het bespreken verliep soepel en al gauw begon de tweede helft.

Al snel scoorde de tegenstander 2 doelpunten tegen Sparta A4, maar maakte Kasper het goed met de 9-9
De score ging weer gelijk op, tot de laatste 10 min. Waar het opeens 15-12 stond.
Na de laatste 10 min vechten floot de scheids af en eindigde de wedstrijd met een score van 15-13.

Gelukkig waren de spelers van Sparta A4 niet getreurd want het was een leuke wedstrijd. En de mandarijnen die weer niet genuttigd waren in de rust konden we nog eten.

Helaas is Sparta A4 het victim geworden van victum A2. Gelukkig speelt Sparta A4 volgende week tegen Mia om 14:00 uur op het sportpark Bokkeduinen.

Veel liefde naar onze lezers en tot volgende week!