Laten we positief beginnen. We stonden 1-0 voor, de regen stopte toen de wedstrijd begon, de tweede helft hebben we gelijk gespeeld en Antilopen verkocht Hertog Jan. We hadden zelfs wissels/invallers (A1’ers Jasmijn en Kevin ohyeahh). En een coach. Niks om je druk over te maken, zou je denken.

Behalve dan dat de Leusdenaren nogal op schot waren. Onze oefenwedstrijd verloren we met 1 punt verschil van deze ploeg, dus de we-kunnen-dit-hebben sfeer overheerste. Totdat het prijsschieten begon. Het regende doelpunten (en op sommige momenten ook nog wat hemelwater helaas) en de Spartanen hadden niet veel te vertellen in de aanval. Toen het rustsignaal klonk hadden de alleen Erin en Hanne de korf een keer gevonden, waar er aan de overkant al 11 ballen door de mand waren gegaan.

Coach Bram (die voor de gelegenheid niet in het veld stond omdat ie zondag nog een stukje moest rennen) wilde vooral wat meer werklust zien. Niet veel later wisselde hij Jasmijn voor een kleine kater en we moeten toegeven dat dit het spel goed deed. Het doelpunt van Jasmijn was een prachtige treffer en ook Erin, Jesse en Jonne mikte nog een keer raak [nog even checken want geen idee eigenlijk].

Al met al is de eindstand van de tweede helft dus 4-4. Het verzoek ligt al bij de KNKV of we in het vervolg alleen nog maar tweede helften kunnen spelen, omdat daar blijkbaar onze kracht ligt. Alsof de sterren van Sparta 3 nog niet genoeg te verwerken hebben de laatste tijd, stond er na de wedstrijd in Leusden helaas geen kannetje op ons te wachten. Ook dat nog.

We sluiten weer af met positief nieuws uiteraard. Om te beginnen bij Karsten die bij aankomst in Nijkerk alsnog direct voor een kannetje zorgde. Daarbij een vergelijkbare eervolle vermelding dat Bram zondag 1:34u deed over 16 kilometer (applaus!). En tot slot de aankondiging dat u de sterren van Sparta 3 komende zaterdag om 15:30 kan zien schitteren op het veld in Nijkerk. Bent u verhinderd? Geen probleem, voor zondag om 10:30 zijn een aantal sterren zo dom geweest om een kaartje te kopen voor Mudmasters Biddinghuizen. Zouden we daar ook kunnen scoren? Komt dat zien!