De uitgifte van de nieuwe kledinglijn is ondertussen in volle gang en gelukkig hebben vele leden zich reeds gemeld op de uitgifte avonden of tijdens de startdag. Helaas is gebleken dat er nog een flink aantal leden de kleding niet heeft opgehaald. Met de uitgifte proberen we ad-hoc situaties te voorkomen en daarom is de kledingcommissie de volgende zaterdagen aanwezig in het kledinghok om de laatste leden te voorzien van de juiste kleding:

  • Zaterdag 9 september van 09.30 – 10.30 uur
  • Zaterdag 16 september van 10.00 – 11.00 uur
  • Zaterdag 23 september van 10.00 – 11.00 uur

De vrijwilligers van de kledingcommissie zijn aanwezig tijdens deze openingstijden en sluiten af op bovenstaande eindtijden. Ook deze vrijwilligers hebben privé afspraken en kunnen niet wachten op leden die op of net na de sluitingstijden komen. Houd hier a.u.b. rekening mee!

Kleding past niet?
Een aantal leden heeft geconstateerd dat de kleding die is verkregen niet zo comfortabel zit als tijdens het passen. De oorzaak hiervan is onbekend, want de nieuwe kledinglijn komt exact overeen met de paskleding. Mocht de kleding niet comfortabel zitten, dan kun je tijdens een van bovenstaande momenten langskomen en dan gaan we samen kijken hoe we het probleem kunnen oplossen. Bij het niet voorradig zijn van het desbetreffende kledingstuk, zal nieuwe kleding besteld moeten worden met een levertijd van minimaal 8 weken! Houd voor binnenkomst a.u.b. de website in de gaten.

Sokken
Sokken worden alleen uitgeleverd op bestelling. Bestellen van sokken doe je d.m.v. de kledingtool op de website. Gaat je voorkeur uit naar korte sokken, dan geef je dit aan in het vakje opmerkingen in de kledingtool.

Vragen of opmerkingen
Heb je een vraag of opmerking over de kleding stuur dan een mail naar kledingcommissie@spartakorfbal.nl. Stuur a.u.b. geen persoonlijke app berichten naar leden van de kledingcommissie. Deze berichten worden vergeten en hierdoor ontstaan ongewenste situaties. Kleding bestel je via de kledingtool op de website.

Indien je feedback hebt op de kleding of je hebt een idee voor verbeteringen, stuur dan een mail naar kledingcommissie@spartakorfbal.nl

De kledingcommissie.