Vrijwilligers

Elke vereniging is succesvol door de inzet van onze vrijwilligers! Als club zijn wij hier heel erg blij mee! Maar we zijn er nog niet!

Voor een optimale organisatie van vrijwilligers is een vrijwilligersbeleid beschikbaar waar alle informatie staat weergegeven. Een eenduidig beleid met een beschreven werkwijze, zodat wij als club, maar ook als vrijwilliger de wederzijdse verwachtingen helder hebben.

Aanmelden als vrijwilliger

Ben jij ouder dan 16 en spelend lid bij Sparta? Of ben jij een ouder/verzorger waarvan één of meerdere kinderen spelend lid zijn en nog niet actief als vrijwilliger? Meld je dan aan via het onderstaande formulier. Hier kun je jouw interesse kenbaar maken en wordt op korte termijn contact met jou gelegd door onze vrijwilligerscoördinator.

Ik wil mij aanmelden als vrijwilliger

Wat leuk dat je je wilt aanmelden !

Vul het formulier hieronder in, dan nemen we snel contact met je op.

Ben jij al vrijwilliger?

Dan zijn wij jou al heel erg dankbaar en willen wij je vragen, voor onze registratie, alsnog aan te geven welke vrijwilligerstaak door jou wordt uitgevoerd via het onderstaande formulier.

Vrijwilligers taak doorgeven

Super dat je al vrijwilliger bent !

Vul het formulier hieronder alsjeblieft volledig in.

Binnenkort worden de beschikbare vacatures op de website geplaatst!

Bij vragen, neem contact op via vrijwilligers@spartakorfbal.nl.