Ben jij een trouwe Sparta supporter die graag op zaterdag bij de thuiswedstrijd aanwezig is en ongeveer 2 zaterdagen je handen uit de mouwen wil steken? Lees dan snel verder!

Afgelopen seizoen is Sparta 1 is gepromoveerd naar de 1e klasse in de zaal! Dat betekent dat de schotklok weer terug is van weggeweest! De juryvoorzitter, schotklokbediener én de tijdwaarnemer zorgen ervoor dat alles gestroomlijnd loopt!

Wij zijn op zoek naar versterking in ons team voor één van bovenstaande functies! Er is al een bestaand team met enthousiaste vrijwilligers voor de schotklok, maar vullen dit graag aan, zodat we allemaal max. 2 keer aan de slag zullen zijn.

Sparta 1 speelt totaal 8 thuiswedstrijden en tijdens elke wedstrijd nemen de juryvoorzitter, tijd- en scorewaarnemer en schotklokbediener plaats aan de jurytafel. Dit team zorgt in samenwerking met de KNKV scheidsrechter dat de wedstrijd mét schotklok in goede banen wordt geleid.

Wij zoeken ouders, spelers of vrijwilligers die ons willen helpen!

Wat is belangrijk voor één van deze functies?

• Je vindt het leuk om het 1e team van Sparta te zien korfballen
  • Je bent niet bang om op de eerste rij te zitten
  • Je kunt geconcentreerd opletten en handelen gedurende 2 x 25 minuten zuivere speeltijd
  • Korfbalervaring is niet noodzakelijk voor het uitvoeren van de taken

Wat houdt welke functie in?

• Juryvoorzitter
    De juryvoorzitter helpt de scheidsrechter bij het handhaven van het wedstrijdprotocol, regels en voorschriften
  • Schotklokbediener
    De schotklokbediener is verantwoordelijk voor het bijhouden van de tijdslimiet van 25 seconden in het aanvalsvak en bedient de schotklok
  • Tijd- en scorewaarnemer
    De tijd- en scorewaarnemer is verantwoordelijk voor de speeltijd en de score en zorgt voor de bediening van beiden

Uiteraard word je wegwijs gemaakt in de functie en worden alle belangrijke aandachtspunten op een rijtje gezet.

Interesse?
Wil jij als vrijwilliger in één van deze functies aan de slag? Neem dan contact op met Dennis van Sluijs (06 119 40 523) of Hanneke van den Brom (06 440 19 568).

Wil je liever mailen? Dat kan ook naar: arbitrage@spartakorfbal.nl