Een tijdje geleden hebben we aangegeven dat we bij Sparta de ambitie hebben om een of meerdere midweek- en/of reacreantenteams op te zetten. Hierop hebben we een hoop enthousiaste reacties gekregen. De animo komt uit alle hoeken en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Dit zorgt er echter wel voor dat we uitlopende leeftijden en ervaring zien in de aanmeldingen.

Daarom willen we alle geïnteresseerden van harte uitnodigen om op woensdag 17 april van 19.00 tot 20.00 uur aan te sluiten bij een informele informatieavond. Op deze avond kunnen wij elkaar leren kennen, waardoor het voor ons makkelijker wordt om de juiste mensen bijeen te krijgen in een team. De kans is hierdoor groter dat er één of meerdere teams (die matchen qua leeftijd en ervaring) kunnen worden opgezet.

Heb je interesse om bij Sparta te komen spelen in een midweek- of recreantenteam? Kom dan op 17 april naar de Sparta kantine. Ook als je je nog niet eerder hebt opgegeven ben je van harte welkom. De avond is geheel vrijblijvend.