Aanstaande zaterdag neemt de selectie van Sparta het op tegen de selectie van Rood-Wit uit Wezep. Om 13.30 uur start Sparta 2 en om 15.00 uur start Sparta 1. Komen jullie hun aanmoedigen tijdens de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen?

Zaterdag staat ook in het teken van afscheid van diverse mensen uit de selectie, een ieder met zijn eigen reden. Laten we beginnen bij Sparta 2:

“The good old” Peter. Afgelopen seizoen was Peter weer te bewonderen in het Oranje, hij wilde altijd nog een keer terugkeren bij Sparta en dat heeft hij vol overgave gedaan. Altijd een stabiele factor. Peter gaat zijn korfbalschoenen aan de wilg hangen, volgend jaar zal hij als trainer van Dindoa A1 te bewonderen zijn. Peter succes!

Gerjan zien wij volgend jaar niet meer als trainer/coach van Sparta 2 langs de lijn. Na 1 jaar heeft Gerjan aangegeven dat het niet meer valt te combineren met werk. Gerjan is een persoon die goed in de groep lag, communicatief sterk en ook graag de derde helft bezocht. Het tweede is een (h)echt team geworden, mede dankzij Gerjan. Bedankt!

Stefanie verlaat volgend jaar ook de selectie. Als assistent van Gerjan en regelmatig binnen de lijnen, heeft zij haar grote waarde laten zien dit seizoen. Ze blijft natuurlijk bij Sparta komen, haar beide kids spelen bij Sparta en hun zal ze altijd fanatiek blijven aanmoedigen. Stefanie bedankt voor je inzet.

Yara, Dennis en Lysanne zien wij volgend jaar niet meer spelen in Sparta 2, dat betekent niet dat ze niet meer bij de club aangesloten blijven! Yara en Lysanne gaan spelen in een ander team en Dennis gaat zich meer richten op fluiten en coachen.

Gaan we nu verder bij Sparta 1.

Niels gaan we volgend jaar niet meer zien in het oranje van Sparta Korfbal. Afgelopen jaar heeft hij zijn eigen bedrijf opgestart en dat slokt veel tijd bij hem op. Niels heeft afgelopen seizoen laten zien dat hij een stabiele factor in Sparta 1 is, verdedigend sterk en makkelijk schietend. Succes in de toekomst!

Trainer/Coach Coen Hooijer zien wij volgend jaar aan het roer bij Victum uit Houten, hij draagt het stokje na 3 jaar over aan Brenda. Een wervelwind, een ras optimist en communicatief erg sterk. Coen bedankt voor alles bij Sparta en wij wensen je veel succes en plezier bij de paarshemden uit Houten.

Iemand die volgend jaar ook in een ander kleur shirt actief is, is Wouter. Na 10 seizoenen, waarvan 7 in het eerste, gaat hij volgend seizoen spelen bij Dindoa uit Ermelo. Daar zoekt hij oud-Sparta coach Hugo van Woudenberg op. Wij wensen Wouter veel succes en wie weet keer je ooit nog terug bij Sparta!

Last but nog least, onze brokkenpilootjes Rianne en Magdiël. In het eerste deel veld sloeg het noodlot bij Rianne toe, in de wedstrijd tegen KVZ scheurde zij haar kruisband af. Magdiël was haar vervanger de rest van het seizoen, helaas gebeurde haar exact hetzelfde in het tweede deel veld. Rianne is inmiddels succesvol geopereerd en Magdiël zit nog in de wachtkamer. Volgend seizoen zien wij beide dames niet meer tussen de lijnen bij de Sparta selectie. Balen van het seizoen maar toch bedankt voor alle inzet!